Kako podići novac sa Skrill-a?

Ulogujte se u Skrill, kliknite na withdraw. Isplate su moguće bankovnim transferom direktno na vaš bankovni račun i na Visa karticu. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 eura, a za isplate čekom 3.50 eura. Isplata novca sa Skrill računa je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni račun, novac je na računu kod vaše banke za par radnih dana. Prije zatražene isplate pitajte u svojoj banci SWIFT i IBAN kod koji će omogućiti bržu i jeftiniju isplatu. .

Za ljude sa prebivalištem u EU Skrill izdaje i plastičnu MasterCard karticu koja je vezana za Skrill račun a kojom se novac sa Skrill računa može podizati na bankomatima ili plaćati u trgovinama.


Banner 468x60
Otvaranje računa je potpuno besplatno – Skrill

Plastična Skrill MasterCard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU.

Za građane ostalih država koje nisu u EU, Bosne i Hercegovine, Srbije,  Makedonije, Crne Gore a željeli bi da svoj novac sa Skrila podžu preko kartice na bankomatu postoji opcija da putem Skrila kupe Bitcoin pa onda da onda podižu novac na bankomatima sa MasterCard ili Visa karticama koje daju Bitcoin online novčanici. O tome kako početi sa Bitcoinom i koji Bitcoin web novčanici daju debitne kartice uz Bitcoin račun pročitajte više ovde