10Bet Sportsbook Promotion
Kladionice
Bet-at-home
Expekt
Interwetten
Betandwin
Unibet
Ladbrokes
Betfair
10Bet
Betsson
Bet365
kladionice
Moneybookers
Upustvo za Moneybookers
Wire Transfer
Western Union
Kreditne Kartice
kladjenje
Fudbal
Kosarka
Ostali Sportovi
Korisni linkovi
Dojave
Savjeti
Terminologija
prvenstva
Austria T-Mobile Liga
Erste Division
Belgium Jupiler League
Brazil Serie A
Czech Gambrinus liga
Croatia HNL
Denmark SAS-Ligaen
England Premier League
England Championship
England League 1
England League 2
England Conference
Finland Veikkausliiga
France Ligue 1
France Ligue 2
Italy Serie A
Japan J-League
Germany Bundesliga
2. Bundesliga
Greece 1st Katigoria
Holland Eredivisie
Norway Eliteserien
Norway 1. Divisjon
Poland 1. Liga
Portugal Superliga
Russia Premier
Scotland Premier League
Serbia Super Liga
Slovakia Super Liga
Spain Primera Division
Spain Segunda Division
Sweden Allsvenskan
Swiss Super League
Turkey Super Lig
Partneri
Online kladjenje
Bet-G
Sportwetten
Scommesse
Pengespill
Apostas online
Apuestas online
Pari sportifs
Spelbolag
Vas Link Ovde
Servisi
Fudbal
Kosarka
Ostali Sportovi
Korisni linkovi
Dojave
Savjeti
Terminologija
Servisi
10Bet Sportsbook Promotion

paris sportifs  scommesse sportive online  de apuestas  de apostas  zakłady sportawe
Moneybookers

Moneybookers - Moneybookers, revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu.Moneybookers je servis preko kojeg saljete i primate novac, on je zapravo online banka.Registracija je jednostavna i vrlo brza. Najvažnije je da imate ispravan e-mail, jer ce te prilikom traženja isplate na Moneybookers racun uvijek davati svoju email adresu. Email adresa je kod Moneybookersa kao broj racuna u banci i nju cete davati kada poželite slati novac nekome ili vršiti placanja Moneybookersom (u tome slucaju trgovac ce vam dati svoju registriranu Moneybookers adresu). Nakon što se registrirate, možete položiti novac na svoj Moneybookers racun. Ukoliko se odlucite na polaganje novca kreditnom karticom, morate prvo dodati kreditnu karticu u svoju listu kartica. Nakon što dodate karticu potrebno je karticu potvrditi (eng. verify). To cete napraviti tako što cete kopiju kartice sa prednje strane i sa zadnje strane skupa sa kopijom nekog identifikacijskog dokumenta (licna karta, pasos ili vozacka dozvola) poslati Moneybookersu. To možete napraviti faksom ili elegantnije riješenje je skenirati potrebne dokumente i poslati e-mailom. Zašto je to potrebno? To je radi zaštite vaših novcanih sredstava. Na taj nacin se sprijecavaju razne ilegalne radnje kreditnim karticama, kao npr. sprijecavanje da netko ukradenom karticom ili ukradenim brojem kartice troši vaš novac. Proceduru je potrebno odraditi samo jednom i nakon toga potvrdenu karticu koristite dalje normalno i jednostavno. Moneybookers posvecuje puno pažnje sprecavanju upotrebe njegovog servisa za razne ilegalne radnje pranja novca. Na taj nacin su i vaša sredstva sigurnija. Brojeve faksa i email adresu možete pronaci na sajtu Moneybookersa.

Kako da uplatim depozit?

Korak 1: Kliknite ovde kako bi otvorili racun i pogledali detaljnija uputstva. Uplacivanje i povracaj novca putem Moneybookers-a je lako kao slanje e-mail-a.

Korak 2: : Ulogujte se u Moneybookers, kliknite na upload funds i tu imate izbor kako da napunite Vaš racun Moneybookers-a, putem bank transfera, ceka ili platne kartice .Prerporucujemo bankovni transfer , pokupite podatke SWIFT,ime banke ,racun,drzavu u kojoj je banka i otidite u vasu banku.Da bi ste poslali ili primali novac wire transferom potrebno je imati devizni racun.

Koliko je vremena potrebno da pristigne moj novac na Moneybookers? : U roku od 2 do 3 dana novac ce biti na vasem Moneybookers racunu.

Kako podizem novac sa Moneybookersa: Ulogujte se u Moneybookers, kliknite na withdraw.Isplate su moguce bankovnim transferom na vaš bankovni racun i cekom. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 Eura, a za isplate cekom 3.50 Eura. Isplata novca sa Moneybookers racuna je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni racun, novac je na racunu kod vaše banke za par dana. Prije zatraženje isplate pitajte u svojoj banci SWIFT kod, koji ce omoguciti bržu i jeftiniju isplatu. .Ako imate bilo kakvih pitanja i nejasnoca u vezi Moneybookers ili online kladionica postavite pitanje na Forumu i brzo ce te dobiti odgovor..

Otvorite BESPLATNO Moneybookers racun.

 

Copyright © 2005, internet-kladionice.com ® TipMaster. All Rights Reserved.