Bonusi dobrodošlice internet kladionice

Na tržištu online klađenja vlada velika konkurencija i velik je broj kladionica koje se bore da privuku što više klijenata.Zato online kladionice svim novim članovima nude razne bonuse i druge promotivne acije. Što se tiče bonusa online kladionica.Treba razlikovati DEPOZIT BONUS I BESPLATNU OKLADA BONUS takozvani FREE BET.

DEPOZIT BONUS je bonus za nove igrače koji naprave prvi depozit,tu kladionice poklone određeni iznos.Naprimjer ako je bonus 100% do 100 EUR.Ako uplatite 100EUR kladionica vam pokloni još 100EUR.Tako da na vašem računu imaćete 200EUR.Ili ako je bonus 50% do 100EUR.Kladionica će vam pokloniti 50% od uplaćenih 100 EUR što znači da će te imati 150 EUR za kladjenje.

BESPLATNU OKLADA BONUS - FREE BET prva oklada bude besplatna.Naprimer besplatana oklada 25 EUR.Uradite depozit na vaš račun i postavite prvi tiket od 25EUR.Ako tiket bude gubitan online kladionica vam vraća 25EUR.Ako je dobitan zadržavate osvojeni iznos.

Ispod ćete naći listu svih bonusa online kladionica.Ne možemo garantirati taČnost informacija iznesenih ovdje, jer svaka kladionica često mijenja svoje bonuse i promocije.Provjerite uvjete i odredbe bonus promocije na stranicama online kladionica.


Bet365 BONUS 100 EURA 100% bonus na prvu uplatu do 100 €

Otvorite račun i izvršite uplatu od minimalno 10€ i ostvarit će te pravo na bonus 100% do 100€. Kada se registrirate dobit će te mail sa kodom koji treba upišete u roku od 7 dana u vašem Bet365 raćunu pod menijem Members. Prije isplate iznos dobivenog bonusa je potrebno uložiti još najmanje 3 puta na oklade s koeficijentom 1,5 ili višim. Bonus trenutno ne vrijedi za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju i Makedoniju, a vrijedi za BiH i Crnu Goru.

Bet365 kladionica BONUS - Klikni ovde


Bet-at-home BONUS 100 EURA 50% bonus na prvu uplatu do 100€

1) Logirajte se na vaš Bet-at-home račun

2) Birajte u meniju „Uplata“ nakon toga odaberite jednu od ponuđenih opcija uplate i uplatite na vaš račun!

3) Kliknite u izborniku Uplata/Isplata zatim na „Upiši promo bonus" i upišite vaš bonus kod u navedeno polje! Bonus kod glasi: FIRST

4)Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 100 EUR) biti će nadodano na Vaš račun

Bonus mora biti aktiviran najkasnije 10 dana nakon Vašeg prvog depozita. Bonus aktivirate u opciji: "Uplata/Isplata/Upiši promo-bonus". Prije isplate potrebno je iznos depozita i bonusa okrenuti 4 puta na kvotu 1.70 ili vec'u

Bet-at-home kladionica BONUS - Klikni ovde


10Bet BONUS 200 EURA 50% bonus na prvu uplatu do 200 €

Registrirajte se na 10Bet s bonus kodom FD100, te uplatite iznos prvog depozita jedanput na min. kvota 1,60 i dobiti ćete 50% bonus na prvu uplatu do 200€. Prije isplate potrebno je iznos depozita i bonusa uplatiti 5 do 12 puta zavisno od zemlje prebivališta na oklade s kvotom 1,60 ili višim, u roku od 90 dana.

10bet kladionica BONUS - Klikni ovde


Unibet BONUS 15 EURA 50% bonus na prvu okladu do 15 €

Registrirajte se na Unibet i uplatite prvu okladu. Ako okladu izgubite dobit c'ete bonus u vrijednosti 50% prve oklade do 15€. Prije Isplate bonus je potrebno uplatiti najmanje 15 puta u roku 30 dana na oklade s min. tec(ajem 1,20. Vrijednost koja se rac(una u rollover može varirati zavisno od tec(aja i broja kombinacija.

Unibet kladionica BONUS - Klikni ovde


Betfair BONUS besplatna oklada i povrat novca Betfair u ponudi ima dva bonusa za sve nove korisnike, besplatnu okladu i povrat novca.

Besplatna oklada 20€ - samo vaša prva oklada vrijedi za ovu promociju, i mora biti prihvaćena za iznos od 20€ ili više. Ako ta oklada bude gubitna, 20€ c'e biti vraćeno na vaš Betfair račun. Prva oklada mora biti uplac'ena i prihvaćena unutar 21 dan od otvaranja novog Betfair računa.

Povrat novca od 10€ do 1.000€ - pravo na povrat novca ostvarujete tako da se što više kladite na Betfair trgovanju u prvom mjesecu kada izvršite registraciju. Svaki put kada se kladite skupljate Betfair bodove, a bonus dobijete ovisno o nivou do kojeg skupite bodove. Svaka oklada od 1€ vam nosi 10 bodova, prvi prag za povrat novca je 100 bodova, a za maksimalni povrat od 1.000€ vam treba minimalno 30.000 skupljenih bodova.

Betfair kladionica BONUS - Klikni ovde

BETFRED BESPLATNA OKLADA 25 GBP 100% Free bet na prvu uplatu do 25 Ł

Betfred trenutno u svojoj ponudi za nove igrače ima Besplatnu okladu do 25 Britanskih funti. Kako bi dobili besplatnu okladu potrebno je napraviti depozit i odigrati 25 britanskih funti na listiću sa minimalno dva ishoda ukupne kvote 2.00. Betfred će vam pokloniti besplatnu okladu u istom iznosu do maximalnog iznosa 25€.Bonus ne vrijedi za uplate putem Moneybookersa, Netellera ili Paypala.

Betfred kladionica BONUS - Klikni ovde


SBOBet BONUS 170 EURA 15% bonus na prvu uplatu do 170 € Otvorite račun i upišite promo kod "DEPBON7" i izvršite svoju prvu uplatu u roku 30 dana, a SBOBet će vam pokloniti bonus od maksimalno 170€ ovisno o iznosu vaše prve uplate (za maksimalan iznos bonusa potrebno je uplatiti 1.200€). Prije nego dobijete bonus uplaćeni ulog morate okrenuti 10 puta u roku 60 dana.

Sbobet kladionica BONUS - Klikni ovde


Betsson BONUS Betsson duplira iznos vašeg prvog depozita, a sva vaša sredstva se mogu staviti na uloge u sportskom klađenju. Uplatite depozit od €25 i igrajte za €50! Aktivirani bonus se mora uložiti u roku od 60 dana od podnošenja zahteva za podizanje. Bonus se mora uložiti 10 puta na kombinovane opklade (tj. tri izbora) s minimalnim kvotama od 3 po listiću za klađenje. Bonus važi samo za igrače iz Srbije.

Betsson kladionica BONUS - Klikni ovde