Expekt kladionica

Expekt kladionica jedna od najvecih europskih online kladionica sa tradicijom i iskustvom u poslovanju od 1999. godine.

Otvaranje racuna:

Da bi ste se kladili na Expekt.com-u morate otvoriti racun. Kada se prijavite dobiti cete korisnicki broj. Taj korisnicki broj koristi se prilikom kontakta sa Expekt.com-om. Otvaranje racuna je besplatno a racun možete zatvoriti kada god želite. Sve transakcije na Vašeg kladionicarskom racunu pohranjuju se na nacin slican bankovnim racunima. Imate potpunu kontrolu nad svojim okladama.

Uplate i Isplate:

Vaš kladionicarski racun aktivirate uplatom novca na jedan od racuna Expekt.com-a ili putem VISA/Mastercard-a. Ukoliko izvršite uplatu kreditnom karticom novac je na Vašem racunu unutar jedne minute a kladenje možete zapoceti odmah. Kada uplatu izvršite putem bankovnog racuna važno je navesti Vaš korisnicki broj kao i Vaše osobno ime. Proci ce 3 do 4 dana prije nego što primime potvrdu banke i stave sredstva na Vaš racun tako da se možete kladiti.Za isplatu možete koristiti bankovni transfer, cek ili Moneybookers. Najbolji nacin za isplatu ili uplatu je Moneybookers Dobitci su isplaceni izravno na Vaš kladionicarski racun odmah nakon što je posljednji susret na listicu završen. Nakon toga možete, u bilo koje vrijeme, zatražiti isplatu sa Vašeg kladionicarskog racuna na Vaš bankovni racun. Nema naknada za države u kojima Expekt.com ima bankovne racune. Novac obicno bude na Vašem bankovnom racunu u vremenu od 1 do 5 dana ovisno o banci. Svi dobici na Expekt.com-u su neoporezivi.

Kladenje:

Kladenje sa Expekt.com-om je vrlo jednostavno. Logirate se sa Vašim korisnickim imenom i lozinkom koje odaberete prilikom prijave. Nakon logiranja na Vaš osobni racun moci cete se kladiti na susrete za koje Expekt.com ima koeficijente u tom trenutku. Jednostavno izaberite susrete na koje se želite kladiti i kliknite na odgovarajuce koeficijente. Na ovaj nacin izradujete Vaš listic kombinirajuci do 20 susreta. Potom odabirete iznos koji želite uložiti i završavate potvrdom oklade.

Tehnicka podrška i SMS servis:

Internet kladenje ukljucuje mogucnost pristupa site-u i kladenje 24 sata na dan, sigurnost da su Vaše oklade vodene sigurno i odgovorno te da niti jedna neovlaštena osoba ne može pristupiti Vaš kladionicarskom racunu. Expekt.com site je razvijen sa istim zahtjevima za sigurnošcu i performansama poput site-ova koje koriste banke i tržišta dionica. Racunala koja se brinu o kladenju smještena su u odvojenom racunalnom centru sa nekoliko sigurnosnih rješenja pohranjivanja podataka koja se mogu koristiti u slucaju ozbiljnih tehnickih problema.

Zakljucak:

Expekt online kladionica nudi jedne od najboljih koeficijenata.Pored drugih jezika podrzan je Hrvatski sto je olaksavajuca okolnost za ljude iz ex yu koji neznaju engleski.

Expekt BONUS 50 EURA 50% bonus na prvu uplatu do 50 €. Expekt kladionica ce vas nagraditi bonusom u vrijednosti 50% vaše prve uplate do maksimalno 50 eura prilikom otvaranja novog kladionickog racuna.

Registrirajte se sada i uzmite 50 Eura bonusa! - bonus link za sportsku kladionicu

Expekt BONUS - Mobilno kladjenje

bez rizika gubitka! Ako još niste probali kladjenje sa mobilnog telefona Expekt mobilno kladjenje izvrsna prilika da to promjenite. Expekt kladionica nudi izvrstan bonus za korisnike mobilnog kladjenja.Uplatite okladu sa mobilnog uredjaja i ako izgubite Expekt kladionica vam vraca ulog sve do 10€! Expekt sportska kladionica dostupna je putem Android Aplikacije i mobilne stranice za sve ostale uredjaje

NAPOMENA: Jedan racun sistem.Otvaranjem racuna imaćete pristup sa istim računom cijelokupnoj UNIBET ponudi Casinu,Live Casinu,Pokeru i Sportskoj kladionici.

Top online kladionice

bet365 kladionica Bet365 Depozit Bonus 100€
Betfair kladionica Betfair Besplatna Oklada 50€
pinncale kladionica Pinncale Sport --
wiliamhill kladionica William Hil --
10bet kladionica 10Bet Depozit Bonus kod: FD100 100€
unibet kladionica Unibet Besplatna Oklada 100€
paddypower kladionica PaddypowerBesplatna Oklada 50€
bet-at-home kladionica bonus Bet-at-home Bonus kod: FIRST 100€
interwetten kladionica Interwetten --
interwetten kladionica Betfred Besplatna Oklada 25€
betclic kladionica Betclic --
betsson kladionica Betsson Depozit Bonus 25 €
kladionica sportska bwin Betonline 1000$