Kako podici novac sa internet kladionice?

Svaka kladionica nudi više nacina za isplatu novca.Uobicajeni nacini isplate novca sa internet kladionica su detaljnije opisani ispod. Online kladionica će uvjek isplatiti samo onim načinom na koji je i uplaćeno.Znači ako uplatite depozit na kladionički račun preko nettellera moći će te da vršite isplate samo preko tog neteller računa.Isplatu sa kladioničkog računa možete da zatražite uvjek.Isplata na neteller ili skrill je brza .Od nekoliko minuta do 2-3 sata da novac bude na vaem skrill ili neteller računu.Za bankovni transfer je potrebno 2-3 radna dana.

Kreditne kartice

Isplate su moguce na kreditnu karticu,online kladionice omugucavaju isplatu samo na onu karticu sa koje je i uplaceno,to je zaštitna mjera... Isplatu podržavaju samo VISA kartice ali ne i Mastercard i Maestro

Moneybookers - Skrill

Moneybookers koji je od skoro promjenio ime u SKRILL je najbolji i najjeftiniji nacin za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne racune, kupovati i placati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Moneybookers Skrill je sistem online naplate poput paypal-a. Dakle, otvaranjem racuna na moneybookers sticete mogucnost primanja novca od kupaca širom sveta. Sistem naplate je isti kao kod paypala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete. Isto tako kupac može vama da placa za razne usluge.Vecina kladionica ga podržava. Isplate i uplate su brze i u roku par radnih dana, a kladionice uglavnom ne uzimaju proviziju na transfere pomocu moneybookers servisa. Osim Moneybookers za uplate kod internet kladionica možete koristiti i druge servise za internet placanje poput Neteller, WebMoney..... Za ljude sa prebivalištem u EU Skrill Moneybookers izdaje i plasticnu Mastercard koja je vezana za Skrill račun a kojom se novac sa Skrill računa može podizati na bankomatima ili plaćati u trgovinama.

Banner 468x60

Otvaranje računa je potpuno besplatno - Skrill Moneybookers

Plastična Skrill Moneybookers Mastercard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU

Neteller

Neteller je, kao i Skrill Moneybookers, suvremen i brz nacin online placanja. Korisnik može brzo uplacivati i isplacivati novac s online kladionica, kockarnica,online kasina i poker soba. Takoder se može trenutacno i besplatno primati i slati novac prema drugim Neteller računima. Za nadopunu Neteller racuna može se koristiti bankovna doznaka, debitna kartica ili kreditna kartica. Neteller svojim korisnicima nudi i besplatno izdavanje Net+ Prepaid Mastercard kartice s kojom se može placati na bilo kojem prodajnom mjestu bez naknade. Naknada za podizanje novca na bankomatu je 4 EUR, a provizija mjenjacnice ako se mijenjaju valute je 2.95%.

Plasticna kartica je dostupna u Hrvatskoj i Srbiji

Dobre vijesti za online kladionicare stigle su nam iz kompanije Netteler.Netteler od skoro izdaje gradjanima Srbije i Hrvatske a koji imaju otvoren racun kod Nettelera ATM Mastercard karticu.Mastercard kartica je vezana za netteler racun.Sa kartice je moguce podizati novac na svim bankomatima i placati sirom planete.Netteler kao metod za uplate i isplate prihvataju skoro sve online kladionice.Neteller je vrlo slican Paypalu i Moneybookersu ,i radi na istom principu.Neteller omogucava da novac s vašeg netteler racuna prebacite na neki drugi netteler racun isto tako da novac uplacujete ili isplacujete s gotovo svih online kladionica.Mastercard karticu mozete zatraziti nakon sto verifikujte svoj netteler racun.verifikacija se obavi tako sto posaljete skenirane dokumente,nakon 1-2 dana vas racun ce biti verifikovan i onda mozete zatraziti besplatno mastercard karticu koja na vasu adresu stize u roku 21 dan.Obicno kartica stigne za 10 dana a nakon par dana u posebnom pismu i PIN kod.

Otvorite besplatno NETELLER racun

Bankovni transfer

Bankovni transfer odnosno devizna doznaka ili Wire transfer je jedna od metoda isplate. Da bi mogli napraviti isplatu preko bankovnog transfera trebate imati devizni racun. Internet kladionica ce pre isplate zahtevati da unesete potrebne podatke Ime i prezime vlasnika deviznog racuna,adresu i ime banke,broj deviznog racuna,SFIWT kod ili IBAN kod.Novac stize na vas racun posle 2-3 radna dana.

Western Union

Western Union Money Transfer je usluga primanja i slanja ekspres doznaka posredstvom americke kompanije Western Union koja omogucava najbrži nacin slanja novca diljem svijeta. Western Union je jedna od najstarijih svjetskih kompanija s tradicijom od 150 godina koja svoje usluge pruža u više od 185 zemalja, na više od 100.000 lokacija pa je to najveca mreža za prijenos novca na svijetu. . Njihova mjesta za uplate i isplate možete pronaci u bankama i poštama, oznacene karakteristicnim žuto-crnim logom. Ne treba vam nikakav bankovni racun, samo donesite iznos koji želite prebaciti. Dobiti cete plavi obrazac koji trebate popuniti, a potrebne informacije i objašnjenja kako popuniti dobiti cete na sajtu internet kladionice kada odaberete Western Union kao nacin uplate.

Vodić kroz online klađenje

Najcešca pitanja vezana za internet kladionice

Ako se prvi put srecete sa online kladionicama, ovde smo postavili najcesca pitanja i dileme sa kojima se susrecu svi koji prvi put otkriju online kladionice i svjet online kladjenja. Ako ste se vec iskusan korisnik internet kladionica ,možete slobodno sve ovo preskociti jer ste se vec i sami snašli.

Kako uplatiti novac na internet kladionice?

Kako podici novac sa internet kladionice?

Šta je moneybookers?

Kako uplatiti novac na moneybookers?

Kako podici novac sa moneybookersa?

Šta je Neteller?

Kako dobiti Neteller ATM NET+ Mastrecard?

Šta je Wire Transfer ili devizna doznaka?

Pomoc oko izbora online kladionice?

Šta je Paysafecard?