Kako podici novac sa Skrilla?

Ulogujte se u Skrill, kliknite na withdraw.Isplate su moguce bankovnim transferom na vaš bankovni racun i na Visa karticu. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 Eura, a za isplate cekom 3.50 Eura. Isplata novca sa Skrill racuna je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni racun, novac je na racunu kod vaše banke za par dana. Prije zatraženje isplate pitajte u svojoj banci SWIFT kod, koji ce omoguciti bržu i jeftiniju isplatu. .

Koliko je vremena potrebno da pristigne moj novac na Moneybookers? : U roku od 2 do 3 dana novac ce biti na vasem Moneybookers racunu.

Za ljude sa prebivalištem u EU Skrill Moneybookers izdaje i plasticnu Mastercard koja je vezana za Skrill račun a kojom se novac sa Skrill računa može podizati na bankomatima ili plaćati u trgovinama.

Banner 468x60

Otvaranje računa je potpuno besplatno - Skrill

Plastična Skrill Mastercard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU

Vodić kroz online klađenje

Najcešca pitanja vezana za internet kladionice

Ako se prvi put srecete sa online kladionicama, ovde smo postavili najcesca pitanja i dileme sa kojima se susrecu svi koji prvi put otkriju online kladionice i svjet online kladjenja. Ako ste se vec iskusan korisnik internet kladionica ,možete slobodno sve ovo preskociti jer ste se vec i sami snašli.

Kako uplatiti novac na internet kladionice?

Kako podici novac sa internet kladionice?

Šta je Skrill?

Kako uplatiti novac na Skrill?

Kako podici novac sa Skrilla?

Šta je Neteller?

Kako dobiti Neteller ATM NET+ Mastrecard?

Šta je Wire Transfer ili devizna doznaka?

Pomoc oko izbora online kladionice?

Šta je Paysafecard?