KLAĐENJE UŽIVO

Klađenje uživo se pojavom brzog interneta vrlo brzo populariziralo među igračkom populacijom. Da bi uspjeli u ovom klađenju ipak je potrebno uživo gledati utakmicu i vrlo brzo donositi odluke. Koeficijenti se vrlo brzo mijenjaju u klađenju uživo a ovise o više faktora: kako ekipe igraju, koliko je novca uplaćeno na neki ishod i koliko je preostalo vremena do kraja utakmice. Kod klađenja uživo je vrlo važno da reagirate ekspresno, jer ako vaš tim nametne inicijativu na terenu to brzo prepoznaje i igrači diljem svijeta i stavljaju oklade. Čime automatski ruše koeficijent jer si kladionica ne može dopustiti previše oklada na jednu ekipu.

Većina današnjih kladionica nude u svom programu i klađenje uživo.Jedina je razlika tko koliko sportova i utakmica nudi. Bet365 i William Hill imaju odlično razrađene opcije klađenja uživo sa mnoštvom raznih sportova i utakmica. Razrade u ovim kladionicama su vrlo široke a moram priznati da su i koeficijenti nadprosječni. Klađenje uživo zna biti vrlo zabavno jer se situacija na terenu kao i koeficijenti vrlo brzo mijenjaju. Idealna kombinacija je da sjedite na tribini sa vašim smartphoneom u rukama i da brzo djelujete. Ovaj vid zabave zna biti vrlo uzbudljiv pa nije ni čudo da je u kratko vrijeme postao vrlo popularan. Pravi znalci koji su u stanju vrlo brzo prepoznati promjenu trenda na terenu, odlično zarađuju na klađenju uživo.

Klađenje uživo i to nakon par minuta utakmice je vrlo dobar savjet za sve igrače. Prvo jer vidite odmah postavu na terenu, da li je trener neočekivano zbog ozljede ili iz drugog razloga izostavio neke bitne igrače. Odmah možete vidjeti stanje igrača i njihovu motivaciju što je nemoguće znati prije početka utakmice. William Hill kladionica nude izvrsne razrade za nogometne susrete (ipak su oni legendarna britanska kladionica). Za sve ljubitelje klađenje uživo  izbrali smo nekoliko online kladionica sa najboljim klađenjem uživo .

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 Bonus dobrodošlice za nove korisnike 100 EUR Posjeti Detaljno
2 Najbolja kladionica Posjeti Detaljno
3 Uzmite FreeBet okladu do €50 svaki dan Posjeti Detaljno
4 10% bonus na prvu uplatun sve do 50EUR Posjeti Detaljno
5 100% bonus na prvu uplatu do 25€ Posjeti Detaljno
6 € 400 kasino bonusa za lojalnost! Posjeti Detaljno
7 Bonus 25% na svaku uplatu do maximalnih 1.000$ Posjeti Detaljno
8 Bonus 25% prve uplate do maksimalno 50 EUR Posjeti Detaljno
9 Free Bett Besplatna oklada Posjeti Detaljno
10 Besplatna oklada Bonus trenutno ne vаži ni za jednu ex-yu zemlju. Posjeti Detaljno