Šta je Paysafecard?

Paysafe kartice

Paysafecard je vodeći evropski prepaid način plaćanja koji možete da koristite za brzo i lako plaćanje, bez potrebe da unosite vaš broj kreditne kartice ili podatke bankovnog računa.Paysafe kartica je kartica koja se kupi, kao i predplatna kartica za mobitel.Trenutno se mogu kupiti samo u zemljama EU na kioscima, benzinskim pumpama, ali se mogu upotrebljavati iz bilo koje zemlje. Paysafe kartice podrzavaju uglavnom sve online kladionice.Kada kupite paysafe kartice, otkrijete sakriveni pin od 16 znamenki koji cete upisati kod internet kladionice. Paysafe kartice postoje u vrijednostima od 10, 25, 50 ili 100 eura. Uplata je instantna. . Jos jedna dobra vijest za kladionicare iz Hrvatske. Pasafeccard stigao u Hrvatsku,prodaja je pocela sirom Hrvatske na trafikama Tiska.Prodajna mjesta odnosno najblize prodajno mjesto mozete pronaci na ovom linku.

https://www.paysafecard.com/hr-hr/kupnja/

U Hrvatsoj se prodaje prodaje se u vrijednostima od 50, 100, 200 i 500 HRK. Važno je napomenuti da prilikom uplate ne morate iskoristiti cijeli iznos bona.

Neteller ATM Plasticna MASTERCARD kartica je dostupna u Hrvatskoj i Srbiji za sigurne i brze isplate dobitaka sa online kladionica

Otvorite besplatno NETELLER racun

Vodić kroz online klađenje

Najcešca pitanja vezana za internet kladionice

Ako se prvi put srecete sa online kladionicama, ovde smo postavili najcesca pitanja i dileme sa kojima se susrecu svi koji prvi put otkriju online kladionice i svjet online kladjenja. Ako ste se vec iskusan korisnik internet kladionica ,možete slobodno sve ovo preskociti jer ste se vec i sami snašli.

Kako uplatiti novac na internet kladionice?

Kako podici novac sa internet kladionice?

Šta je Skrill?

Kako uplatiti novac na Skrill?

Kako podici novac sa Skrilla?

Šta je Neteller?

Kako dobiti Neteller ATM NET+ Mastrecard?

Šta je Wire Transfer ili devizna doznaka?

Pomoc oko izbora online kladionice?

Šta je Paysafecard?