Bonusi dobrodošlice Poker Sobe

William Hill poker

William Hill ima iskustva na online poker tržištu. Lansiran 1934, William Hill je svakako jedna od najpoznatijih i kvalitetnijih kladionica na svijetu.William Hill Poker nudi više od 20 miliona $ u garantovanim nagradama svakog meseca, kao i uzbudljivu ponudu kazino keš igara i bezbroj poker online bonusa. Ne postoji bolji izbor kada je u pitanju iskustvo online igranja.William Hill Poker nalog se nalazi u iPoker mreži. Iz tog razloga, William Hill može ponuditi uvijek najbolje promocije, deal-ove i održavati fantastične turnire.

William Hill Bonus

WilliamHill Će vam udvostruČiti uplaĆenii kad izvršite prvu uplatu sve do 1.500 EUR. Za svakih 425 skupljenih bodova poker bonus od 5$ se automatski pridodaje vašem racčunu. Imate 90 dana od uplate da otpustite kompletan bonus.

Kao novi William Hill Poker igrač dobićete sledeće

200% sve do 1.500€ Bonus za nove igrače.

Ulazak u William Hill mesečno Freeroll nagradno izvlačenje za nove igrače, gde možete da osvojite laptopove, digitalne kamere i Nintendo konzole.

Četri ulaska u William Hill nedeljno Freeroll izvlačenje 1.000$ za nove ulagače

Tromesečni pristup William Hillmnamenskoj Zoni za nove igrače, što uključuje nedeljne 300$ keš trke i dnevne freerolls – na raspolaganju SAMO novim igračima

Automatsli ulazak u najbolju VIP Loyalty Rewards Scheme na netu.

William Hill Poker BONUS - Klikni ovde


Unibet poker

Na Unibet Pokeru možete igrati 7 različitih poker igara. To su: Texas Hold ‘Em, 5 Card Draw, Omaha, Omaha H/L, 7 Card Stud, 5 Card Stud, Razz.Na unibetu se može igrati i poker za zabavu besplatno bez da uplaćujete pravi novac.Poker stolovi za zabavu (igru s "lažnim" novcem) oznaČčeni su plavom bojom i mogu se pronaći putem navigacijskog izbornika. Primjerice, Hold 'Em stolovi za zabavu mogu se pronaći putem "hold'em" -> Igraj Hold 'Em igre Za Texas Hold ‘Em predlažemo da svi igrači posjete Unibetovu školu pokera. Tamo ćete pronaći pravila, uvod u igru Texas Hold 'Em i neke taktičke igrače smjernice. Čak i iskusni igrači pokera tamo mogu pronaći poneku interesantnu informaciju. Unibet vam nudi i ekskluzivne anonymous poker igre, tako da možete igrati protiv nepoznatih igraca i koncetrirati se na vaše karte, ne na igrace.

Igrajte poker na svom Android mobilnom telefonu!

Unibet nudi mogućnost igranja pokera na vašem mobilnom telefonu! Sada možete iskoristiti svoj postojeći Unibet račun za igranje pokera za zabavu ili za novac na svom Androidu.

Unibet Open Online turniri!

Novi i uzbudljivi Unibet Open turniri imaju garantirani nagradni fond od €25,000! Svaki Unibet Open ONLINE c'e se odigrati izme?u jednog od cetiri Live turnira, i imaju buy-in od €300+€20, ovaj deepstack turnir ima blinds od 20 minuta i late registration od 1 sata!

Unibet Poker BONUS - Klikni ovde


Bet365 poker

Otvorite racun na bet365 i izvršite prvu uplatu, minimalno 10 EUR a Bet365 ce vam dati 200% vašeg uloga do maksimalno 1.000 EUR. Za stjecanje kompletnog poker bonusa potrebno je u roku 60 dana od prvotne uplate sakupiti 1.000 poker bodova za svakih 10 EUR . Za svakih 1.000 bodova poker bonus od 10$ se automatski pridodaje vašem racunu. Osim ovog bonusa imate pravo i na freeroll vrijedan 100€

Bet365 Poker BONUS - Klikni ovde


Bet-at-home poker

Bet-at-home poker Odigrajte jednu ruku u pravi novac.Mali ulog,veliki dobitak.Kod bet-at-home.com Poker ne prestaje, turniri traju non-stop samo izaberete izme]u jednog ili više stolova-turnira.

1000 EUR POKER BONUS

Vrlo je jednostavno uzeti poker bonus:

Skinite i instalirajte poker program.

Prijavite se na poker program pomo'u broja svog kladiteljskog ra;una i lozinke.

Upišite iznos novca koji želite prenijeti s kladiteljskog na poker račun.

Upišite bonus kod P1000 u isti prozor i kliknite na dugme za transfer – gotovo!

Najveći bonus iznosi 1.000 EUR. Za sve iznose koji su veći od 1.000 EUR, korisnik će dobiti bonus u iznosu od 1.000 EUR. Bonus se oslobađa generiranjem rakea. Za svakih 25 EUR generiranog rakea, 5 EUR bonus novca bit će prebac(eno na igračev račun. Npr., ako igrač prenese 1.000 EUR, on mora generirati 5.000 EUR rakea kako bi dobio puni iznos bonusa od 1.000 EUR. Rake se generira igranjem cash igara i poker turnira. Kako bi ostvarili bonus, morate upisati kod "P1000" u prozoru za novc(anu transakciju. Dodatni bonus ne može se ostvariti kod sljedećih transakcija na poker račun.

Bet-at-home Poker BONUS - Klikni ovde