ComeOn kladionica

RANG BONUS RATING POSJETI
29
100% bonus na prvu uplatu do 25€ Posjeti

ComeOn kladionica

 • Atraktivna ponuda dobrodošlice
 • Prednosti
  • Atraktivna dizaijn
  • Pouzdana i stabilna kladionica
  • Ogromna ponuda za klađenje
 • Mane
  • Nema

ComeOn kladionica info

Ime ComeOn kladionica
Websajt adresa www.comeon.com
Pocela sa radom 2005
Sjediste Malta
Isplata opcije Visa,Neteller, Skrill, Paysafecard,Bank transfer

ComeOn kladionica ima skandinavsko porijeklo. ComeOn kladionica osnovana je 2009 godine. ComeOn je vrlo mlada kladionica,  ali je već uspijela da dobije kredibilitet na tržištu online klađenja i pridobila je jako veliku korisničku bazu.

Broj aktivnih igrača ComeOn kladionica  prelazi 500 hiljada ljudi. Igrači ComeOn kladionice su ugalvnom u Skandinaviji i drugim europskim zemljama.  Sjedište i ured ove online kladionice se nalazi na Malti.

Otvaranje racuna i uplate / isplate

Otvaranje racuna je besplatno ,brzo i jednostavno. Nakon što odaberete jezik, registraciju počinjete tako što kliknete na “Novi clan”. Otvorite svoj racun i ispunite formular. Uplata novca na kladionički račun može se obaviti putem bankovnog transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard), debitnih (VISA, Maestro), Skrill (Moneybookers), Neteller, EntroPay.

BONUS 25 EUR 100% bonus na prvu uplatu do 25€

Da bi ostvarili ovaj bonus posle registracije na ComeOn kladionicu izvršite prvu uplatu da bi dobili 100% bonus od 25€. Bonus ne vrijedi za Skrill (Moneybookers), Neteller i Paysafecard uplate.
Prije isplate potrebno je iznos uplate i bonusa uplatiti najmanje 6 puta na combo oklade s minimalno 2 događaja i minimalnim koeficijentom 2,00

ComeOn kladionica - OTVORI RACUN
100% bonus na prvu uplatu do 25€
0.1
0.1
100% bonus na prvu uplatu do 25€