Unibet poker

RANG BONUS RATING POSJETI
2
€200 Dobrodošlice Bonus + €2 Unibet Open Ticket Posjeti

Unibet poker

 • Lobby je veoma jednostavan
 • Veoma naklonjen rekreacionim igračima
 • Možete se kvalifikovati za live Unibet Open turnir
 • Prednosti
  • Veoma naklonjen rekreacionim igračima
 • Mane
  • Nemogućnost odabira mesta u keš igrama
  • Program je brz i odlično izgleda

Unibet poker info

Ime Unibet poker
Websajt adresa https://www.unibetpoker.com
Pocela sa radom 1998
Isplata opcije Visa,Neteller, Skrill, Bank transfer

Unibet je jedan od najpopularnijih poker soba na internetu i jedno od retkih mesta na kojem se možete kvalifikovati za fantastične Unibet Open live turnire. Unibet ima sjajnu poker sobu. Unibet Poker soba je jedinstven proizvod proizveden od strane Unibeta. Nije dio ni jedne poznate poker mreže, imaju svoju bazu poker igrača koja se prilično oslanja na njihovu vrlo poznatu internet kladionicu. Poker stolovi sa malim ulozima su odlično popunjeni, a to je vrlo dobra prilika za sve iskusnije poker igrače. Poker možete igrati sa skinutim softverom na osobnom računaru ili na svom android tabletu ili iPadu. Za početnike postoji puno freeroll turnira na kojima se možete besplatno naučiti kartati poker, a usput imate priliku nešto i zaraditi.

Turniri
Na Unibetu se može pronaći dosta zanimljivih turnira do redovnih dnevnih freerollova do turnira sa nagradnim fondovima od +1.000€. Freerollovi na Unibetu jesu česti ali veliki je broj igrača tako da je tim putem teško doći do nekog značajnijeg novca. Ako pak volite freerollove preporuka je EXYU freeroll koji ide ponedjeljkom u 20.00. Zbog stalne promocije u našoj regiji Unibet u suradnji sa nekim našim sajtovima organizira česte privatne turnire i lige koje možete zaigrati sa našim ljudima.

Cash igra
Cash stolova na Unibetu ima u određenom broju, ali nije kao na nekim većim poker sobama. Ali sa druge strane, u odnosu na npr. PokerStars koji nema tu opciju, Unibet nudi svojim igračima rakeback i to na razini sedam dana, tako da ćete kao aktivan cash igrač imati konstantnu pomoć rakeback bonusa.

Broj igrača

Broj igrača na Unibetu nije velik, od 4.000 preko dana do 10.000 u večernjim satima. Struktura igrača je raznolika tako da ćete uz pravilnu taktiku i selekciju igrača pronaći fisheve na kojima ćete moći zaraditi.

Moguči naćini prijenosa novaca:

Unibet koristi standardne i najčešće metode uplate, i one jednako važe za sve igrače iz naše regije. Ako se odlučite postaviti depozit na Unibet ovo su načini uplate:Visa, Maestro, Mastercard kartice,Skrill.Neteller,Direktni bankovni transfer..

Unibet Open

Po kvaliteti softvera i po izboru igara Unibet poker zaostaje za velikim poker sobama kao što su Pokerstars ili Party, ali ono što krasi ovu poker sobu je sve popularniji live poker turnir Unibet Open. Unibet Open je europska poker poslastica koja se igra svakih 4 mjeseca i za koje je sve veći interes među igračima iz naše regije. Zanimljivo kod ovog live turnira je da dosta igrača dolazi preko online satelita, i predstavlja dobru priliku jednom amateru da zaigra na uživo za veliki cash. Npr. na prošlom Unibet Openu u Dublinu jedan igrač iz Hrvatske je osvojio 6 mjesto i 20.000€. Kvalifikacijski sateliti igraju se svaki dan, a na sajtu naših prijatelja sa PokerVodica možete zaigrati Besplatne Unibet open kvalifikacije nedjeljom.

Zaključak

Ako ne tražite super veliki izbor igara i limita, super turnire sa nagradnim fondovima od 100.000$ onda bi Unibet poker mogao biti vaš izbor. Velike poker sobe inače slabo doživljavaju mala tržišta kao što je Balkan, dok Unibet u zadnjih nekoliko godina dosta ulaže i stalno daje neke turnire, lige, nagrade. Privatni turniri na našim sajtovima su redovni, često možete igrati lige sa uplatama od 2-3€ gdje ćete igrajući sa po 30-40 ljudi imati veću šansu da uzmete neku od nagrada, nego kad igrate protiv 1.000 igrača. Ako volite igrati sa našim igračima (često je zezanje u chatu) instalirajte Unibetov softver i prijavite se za neki od turnira.

Bonus

Ovaj bonus na Unibet poker koji ćemo vam opisati malo je drugačiji od onih na drugim poker sobama. Da bi ostvarili ovaj bonus najprije morate biti član Unibetovog Poker Kluba, za klub se ne trebate posebno učlaniti, dovoljno je da igrate za Unibet stolovima i skupljate VIP bodove. Vaš status unutar kluba može biti Bronze, Silver, Gold i Platinium, što ovisi o broju skupljenih VIP bodova u sedam dana. Ako npr. ako u tjedan dana skupite 500 VIP bodova dobićete status Gold i ostvarićete 20% bonusa od iznosa rejka kojeg ste napravili (rejk je mali dio pota koji uzima poker kuća).

Unibet poker - OTVORI RACUN
€200 Dobrodošlice Bonus + €2 Unibet Open Ticket
5
5
€200 Dobrodošlice Bonus + €2 Unibet Open ...