SAVJETI ZA KLAĐENJE

 

  • Kladite se samo s onim sredstvima koja možete i smijete izgubiti.Ovaj savjet shvatite vrlo ozbiljno.
  • Kladionice nije lako pobijediti jer one koriste vojsku vrlo iskusnih bookmakera kojima je to posao. Znači morate bolji procijeniti šanse ekipe od tih bookmakera a i morate još igrati i protiv % zarade kojeg kladionica uzima sebi. Dakle, morate jako dobro poznavati ekipu (ili neke događaje oko ekipe) da bi dugoročno bili u plusu na kladionici. Sreća nema veze s dobitkom na duge staze, to je isključivo igra vjerojatnosti. Dakle, savjet je: ne srljajte bezveze.
  • Kladionice svoje koeficijente često korigiraju prema uplatama. Dakle ako se puno ljudi kladi na nekog favorita koeficijent na favorita će pasti a porasti na autsajdera. Ovim sistemom kladionica sebi smanjuje rizik i nivelira dobitke dok vama otvara odličnu priliku da se kladite na autsajdera. Često se u nogometu neka pobjeda gostujuće ekipe cijeni i preko 5.00 koeficijenta iako ta ekipa niti približno nije toliko slabija od favorita.
  • Kladite se online, koeficijenti su bolji kao i izbor kladionica. Svakako morate imati otvorene račune u više online kladionica da možete usporediti tečajave i novac uložiti tamo gdje se nudi najviše. Zapamtite klađenje je igra na duge staze i svaka mala prednost koju možete ostvariti nad kladionicama vam odlično dođe. Ovaj savjet će vam dati svaki malo iskusniji igrač.
  • Ne svaštarite, nemate toliko vremena za skupljanje bitnih informacija. Ne možete dobro pratiti 15 liga u isto toliko sportova. Specijalizirajte se ! Ne kladite se na 3. finsku žensku ligu jer iskreno rečeno nemate pojma o tome, a ako se kladite na osnovu tablice loše ćete proći.
  • Savjet za nestrpljive: kad vam padne listić nikako ne trčite u kladionicu ili pred ekran da pokrijete taj gubitak nekim novim listićem. Savjet koji se nažalost često krši.
  • Ne stavljajte XY oklada na jedan listić. I ovaj savjet će vam isto dati svaki ozbiljan igrač. Pravi igrači igraju uvijek sa jednim parom. Zaboravite tipične greške tipa stavljanje 15 parova na 5 kuna. OK, ako ste klađenje shvatili kao lotto vikendom taj sistem prolazi. Bacite 5 kuna u vjetar kao i na lotto pa možda nešto i uleti. Ozbiljne novce ne trošite na ovaj način.
Najbolja kladionica