Devizna doznaka ili Bank Wire Transfer

Devizna doznaka odnosno Bank Wire Transfer je najbrži nacin slanja i primanja novca diljem svijeta. Da bi mogli da koristite ovaj nacin uplate i prvenstveno isplate novca sa Vašeg racuna u nekoj internet kladionici neophodno je da imate devizni racun u banci. Uslovi za otvaranje deviznog racuna razlikuju se od banke do banke. Vodite racuna da pažljivo izaberete banku kod koje cete otvoriti devizni racun prvenstveno zbog troškova ali i zbog brzine samog transfera. Za otvaranje racuna nije neophodan nikakav depozit. Postupak Wire transfera je slican u svim kladionicama. Internet kladionice pre bilo kakve isplate zahtevaju da izvršite Vašu identifikaciju, koja je neophodna da bi se sprecile prevare i pranje novca. Sama identifikacija sastoji se uglavnom od slanja skeniranog pasoša, vozacke dozvole ili licne karte mailom odnosno faxom. Ostatak postupka je veoma jednostavan, sve što treba je da popunite tražene podatke. Podaci koji su Vam neophodni su SWIFT CODE, ime i sedište Vaše banke, i broj Vašeg deviznog racuna. Racun u banci mora glasiti na isto ime kao i racun u kladionici, jer je to jedan od mehanizama za sprecavanje pranja novca. Ovo je sve što Vam je neophodno da bi ste izvršili isplatu Bank Wire Transfer-om sa racuna u kladionici na Vaš devizni racun ili obrnuto.

Neteller ATM Plasticna MASTERCARD kartica je dostupna u Hrvatskoj i Srbiji za sigurne i brze isplate dobitaka sa online kladionica

Otvorite besplatno NETELLER racun

Vodić kroz online klađenje

Najcešca pitanja vezana za internet kladionice

Ako se prvi put srecete sa online kladionicama, ovde smo postavili najcesca pitanja i dileme sa kojima se susrecu svi koji prvi put otkriju online kladionice i svjet online kladjenja. Ako ste se vec iskusan korisnik internet kladionica ,možete slobodno sve ovo preskociti jer ste se vec i sami snašli.

Kako uplatiti novac na internet kladionice?

Kako podici novac sa internet kladionice?

Šta je Skrill?

Kako uplatiti novac na Skrill?

Kako podici novac sa Skrilla?

Šta je Neteller?

Kako dobiti Neteller ATM NET+ Mastrecard?

Šta je Wire Transfer ili devizna doznaka?

Pomoc oko izbora online kladionice?

Šta je Paysafecard?