Šta je Skrill - Moneybookers?

Moneybookers koji je od skoro promjenio ime u SKRILL. Skrill Moneybookers - revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu.Moneybookers je servis preko kojeg saljete i primate novac, on je zapravo online banka.Registracija je jednostavna i vrlo brza.Moneybookers je najbolji i najjeftiniji nacin za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne racune, kupovati i placati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Moneybookers je sistem online naplate poput paypal-a. Dakle, otvaranjem racuna na moneybookers sticete mogucnost primanja novca širom sveta. Sistem transakcija je isti kao kod paypala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete. Isto tako bilo ko može i vama da placa za razne usluge.Vecina kladionica ga podržava. Isplate i uplate su brze i u roku par radnih dana, a kladionice uglavnom ne uzimaju proviziju na transfere pomocu moneybookers servisa. Nakon što se registrirate, možete položiti novac na svoj Moneybookers racun. Ukoliko se odlucite na polaganje novca kreditnom karticom, morate prvo dodati kreditnu karticu u svoju listu kartica. Nakon što dodate karticu potrebno je karticu potvrditi (eng. verify). To cete napraviti tako što cete kopiju kartice sa prednje strane i sa zadnje strane skupa sa kopijom nekog identifikacijskog dokumenta (licna karta, pasos ili vozacka dozvola) poslati Moneybookersu. To možete napraviti faksom ili elegantnije riješenje je skenirati potrebne dokumente i poslati e-mailom. Zašto je to potrebno? To je radi zaštite vaših novcanih sredstava. Na taj nacin se sprijecavaju razne ilegalne radnje kreditnim karticama, kao npr. sprijecavanje da netko ukradenom karticom ili ukradenim brojem kartice troši vaš novac. Proceduru je potrebno odraditi samo jednom i nakon toga potvrdenu karticu koristite dalje normalno i jednostavno. Moneybookers posvecuje puno pažnje sprecavanju upotrebe njegovog servisa za razne ilegalne radnje pranja novca. Na taj nacin su i vaša sredstva sigurnija. Brojeve faksa i email adresu možete pronaci na sajtu Moneybookersa.

Kako da napunim moj Skrill Moneybookers račun?

Korak 1: Kliknite ovde kako bi otvorili račun i pogledali detaljnija uputstva. Uplacivanje i povracaj novca putem Skrill Moneybookersa je lako kao slanje e-mail-a.

Korak 2: Ulogujte se u Moneybookers, kliknite na upload funds i tu imate izbor kako da napunite Vaš racun Skrill Moneybookersa , putem bank transfera, ceka ili platne kartice .Prerporucujemo uplatu karticom ili bankovni transfer , pokupite podatke SWIFT,ime banke ,racun,drzavu u kojoj je banka i otidite u vasu banku.Da bi ste poslali ili primali novac wire transferom potrebno je imati devizni racun kojeg ćete otvoriti u vašoj banci.

Koliko je vremena potrebno da pristigne moj novac na Moneybookers?

U roku od 2 do 3 dana novac ce biti na vasem Moneybookers racunu.

Kako podizem novac sa Moneybookersa?

logujte se u Moneybookers, kliknite na withdraw.Isplate su moguce bankovnim transferom na vaš bankovni racun i cekom. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 Eura, a za isplate cekom 3.50 Eura. Isplata novca sa Moneybookers racuna je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni racun, novac je na racunu kod vaše banke za par dana. Prije zatraženje isplate pitajte u svojoj banci SWIFT kod, koji ce omoguciti bržu i jeftiniju isplatu. . Za ljude sa prebivalištem u EU Skrill Moneybookers izdaje i plasticnu Mastercard koja je vezana za Skrill račun a kojom se novac sa Skrill računa može podizati na bankomatima ili plaćati u trgovinama.

Banner 468x60

Otvaranje računa je potpuno besplatno - Skrill Moneybookers

Plastična Skrill Moneybookers Mastercard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU

Vodić kroz online klađenje

Najcešca pitanja vezana za internet kladionice

Ako se prvi put srecete sa online kladionicama, ovde smo postavili najcesca pitanja i dileme sa kojima se susrecu svi koji prvi put otkriju online kladionice i svjet online kladjenja. Ako ste se vec iskusan korisnik internet kladionica ,možete slobodno sve ovo preskociti jer ste se vec i sami snašli.

Kako uplatiti novac na internet kladionice?

Kako podici novac sa internet kladionice?

Šta je moneybookers?

Kako uplatiti novac na moneybookers?

Kako podici novac sa moneybookersa?

Šta je Neteller?

Kako dobiti Neteller ATM NET+ Mastrecard?

Šta je Wire Transfer ili devizna doznaka?

Pomoc oko izbora online kladionice?

Šta je Paysafecard?