Western Union Money Transfer?

Bet-at-home kladionica podržava isplate i uplate putem Western Uniona.

Najbrži nacin slanja i primanja novca diljem svijeta

Western Union Money Transfer je usluga primanja i slanja ekspres doznaka posredstvom americke tvrtke Western Union koja omogucava najbrži nacin slanja novca diljem svijeta. Western Union je jedna od najstarijih svjetskih tvrtki s tradicijom od 150 godina koja svoje usluge pruža u više od 185 zemalja, na više od 100.000 lokacija pa je to najveca mreža za prijenos novca na svijetu.

Obzirom da se radi o ekspres prijenosu novca u samo nekoliko minuta izmedu fizickih osoba bez bankovnih racuna, ova usluga prvenstveno je namijenjena osobama kojima je novac hitno potreban:

- turistima, zbog nepredvidenih troškova u inozemstvu

- putnicima, da ih izbavi iz neprilika

- ucenicima i studentima u stranim zemljama

- radnicima na privremenom radu u inozemstvu

- osobama koje su izgubile dokumente/novac ili su im oni ukradeni

Western Union Money Transfer omogucava da jedna fizicka osoba (domaca ili strana) pošalje novac nekoj drugoj fizickoj osobi, uplatom u domicilnoj valuti, a vec nakon nekoliko minuta primatelju se isplacuje novac u najbližoj agenciji Western Uniona. Važno je napomenuti da ni pošiljatelj ni primatelj ne moraju imati nikakav racun u banci, da se uplate i isplate uvijek obavljaju u domicilnoj valuti i da je isplata moguca u najkracem mogucem roku - u svega 10-tak minuta do najviše pola sata.

Velika prednost ove usluge je što se novac može isplatiti i osobama kojima su ukradeni dokumenti i novac ili koje su ih izgubile, ali je u tom slucaju obvezno poznavanje lozinke, o kojoj je pošiljatelj dužan obavijestiti primatelja.

Zbog razgranatosti mreže Western Uniona, prijenos novca je moguc gotovo u svim zemljama svijeta. Ove usluge se naplacuju po jedinstvenom cjeniku Western Uniona, a naknadu placa samo pošiljatelj. Usluga Western Union je vec od ranije dostupna u poslovnicama Poslovnog centra Zagreb i Sisak, a u skoroj buducnosti biti ce dostupna i na nivou cijele Nove banke, odnosno i u Poslovnom centru Istra.

Jednostavan prijenos novca.

Usluge Western Union za prijenos novca možete jednostavno koristiti po cijelom svijetu.

Pouzdan

Svake godine milijuni ljudi povjere svoj novac mreži Western Union kako bi ga poslali obitelji, pomogli putnicima u hitnim slucajevima ili osigurali nesmetano poslovanje poduzeca. Svaki je prijenos zašticen našim vrhunskim sigurnosnim sustavom i možete ga provjeriti kontrolnim brojem i originalnom zaporkom po vlastitom izboru. Western Union jamci da ce vaš novac proslijediti brzo, u cijelini i samo u prave ruke.

Brzina

Novac je primljen tek nekoliko trenutaka nakon slanja. Western Union rabi najnoviju elektronsku tehnologiju i svoju jedinstvenu svjetsku racunalnu mrežu za trenutnu isplatu u više od 185 država.

Pogodan

Zastupnike mreže Western Union naci cete svugdje gdje ih trebate: u bankama, poštanskim uredima, ljekarnama, trgovinama, zracnim lukama, na željeznicim postajama i drugim mjestima. Vecina zastupstva ima dugo radno vrijeme te nudi usluge i krajem tjedna. Western Union je s više od 100.000 zastupništva najveca mreža za prijenos novca na svijetu.

Slanje novca

Posjetite najbliže zastupstvo mreže Western Union i ispunite obrazac "Slanje novca". Ispunjeni obrazac i novac predajte našem zastupniku, koji vam mora dati potvrdu o uplati i kontrolni broj. Primatelja novca obavijestite o svoti koju ste poslali. Za nekoliko minuta primatelj ce moci dignuti novac u zastupstvu mreže Western Union bilo gdje u svijetu. Primitak novca Uvjerite se je li novac bio poslan preko mreže Western Union. Vaš ce vas pošiljatelj obavijestiti koliko novca je poslao i kada. Nakon primljene obavijesti posjetite najbliže zastupstvo mreže Western Union, pokažite osobni dokument i ispunite obrazac "Primitak novca" Zastupnik Western Union na racunalnoj ce mreži provjeriti je li novac bio poslan i odmah vam ga isplatiti.

Neteller ATM Plasticna MASTERCARD kartica je dostupna u Hrvatskoj i Srbiji za sigurne i brze isplate dobitaka sa online kladionica

Otvorite besplatno NETELLER racun

Vodić kroz online klađenje

Najcešca pitanja vezana za internet kladionice

Ako se prvi put srecete sa online kladionicama, ovde smo postavili najcesca pitanja i dileme sa kojima se susrecu svi koji prvi put otkriju online kladionice i svjet online kladjenja. Ako ste se vec iskusan korisnik internet kladionica ,možete slobodno sve ovo preskociti jer ste se vec i sami snašli.

Kako uplatiti novac na internet kladionice?

Kako podici novac sa internet kladionice?

Šta je Skrill?

Kako uplatiti novac na Skrill?

Kako podici novac sa Skrilla?

Šta je Neteller?

Kako dobiti Neteller ATM NET+ Mastrecard?

Šta je Wire Transfer ili devizna doznaka?

Pomoc oko izbora online kladionice?

Šta je Paysafecard?