Bitcoin kladionice

Bitcoin je popularna digitalna globalna valuta.Bitcoin koristi P2P tehnologiju za rad bez neke središnje vlasti ili banke. Bitcoin je open source projekt, njegov dizajn je javan i nitko ne posjeduje ili kontroliše Bitcoin.Vrednost Bitcoina BTC prema evru i dolaru je u stalnom porastu ,u momentu dok pišem ovaj tekst cijena 1 Bitcoina je dostigla 2300EUR.Bitcoin je brz pogodan ,anoniman i potpuno siguran način za slanje sredstva u stvarnom vremenu bilo gdje u svijetu putem interneta.Igrač može izvršiti isplate i uplate bitcoinom direktno na online casino ili online sportsku kladionicu.Ako još niste upoznati sa bitcoinom kako sve funkcioniše,kako čuvati bitcoin,kako slati i primati isplate bitcoinom,kako kupiti bitcoin, Za više informacija obavezno pogledajte vodič za bitcoin klađenje.

Online kladionice sa rastom popularnosti Bitcoina polako ga uvrštavaju  kao jedan od načina za plaćanje ,uplate i isplate sa online kladionica.Ovde možete naći listu onine kladionica koje prihvataju bitcoin za uplate i isplate.Postoje standardne poznate online kladionice koje su ga prihvatile,to su ugalvnom američke kladionice kao što su betonline, i druge.Ove kladionice dozvoljavaju uplate i isplate sa Bitcoinom ali je kladionički račun moguće vodti samo u dolarima ili evrima a prilikom uplate i isplate bitcoinima vrši se konverzija bitcoina u USD ili EUR po zvaničnom kursu koji važi u tom trenutku.

Poznate američke kladionice koje podržavaju Bitcoin

Rang
Sajt
Bonus
Rating
Posjeti
1 Bonus 50% na uplatu do maximalnih 1.000$ Posjeti Detaljno

Anonimno klađenje uz Bitcoin

Sa rastom popularnosti bitcoina pojavljuju se u tipične Bitcoin kladionice koje kao valutu za vođenje računa podržavaju samo Bitcoin i Bitoin kao jedini način za uplate i isplate.Klađenje kod ovih kladionica je potpuno anonimno.Prilikom registracije je potrebno upisati samo email i lozinku ,i ove kladionice ne traže nikakve druge podatke.Prilikom isplate potrebno je samo ostaviti vašu Bitcoin adresu i nema nikakvih verfikacija potvrđivanja identiteta,slanja skeniranih dokumenta kao kod ostalih online kladionica.

Ostale kladionice koje podržavaju uplate i isplate Bitcoinom

22bet online kladionica jedna je od boljih svjetskih online kladionica s odličnim kvotama, vrlo visokim limitima i odličnom  ponudom je od skoro uvela mogućnost uplata i isplata sa Bitcoinom.Poznata kladionica 20bet isto podržava bitcoin kao i betonline  kladionica i bc.game online kladionica

100% do 122 € bonusa dobrodošlice
Do 1200% depozita kriptovalutama
Bonus 100% do 120 EUR Skril bonus 25% do 50% promo kod “SKRILL25S”
100% bonusa na prvu uplatu do 130 EUR

Lightning Network (za Bitcoin)

Lightning Network je rešenje za Bitcoin koje omogućava trenutne i jeftine transakcije, koristeći drugi sloj nadogradnje na Bitcoin blockchainu. Idealan je za mikrotransakcije i često se koristi za brzo plaćanje.

Uplaćivanje na kladionicu sa Bitcoin Munjom (Lightning Network) obično uključuje nekoliko koraka. Evo detaljnog vodiča kako to učiniti:

1. Kreirajte Bitcoin Lightning Novčanik

Prvo, trebate novčanik koji podržava Bitcoin Lightning Network. Neki od popularnih opcija su:

2. Dodajte Sredstva u Vaš Lightning Novčanik

Da biste dodali sredstva u vaš Bitcoin Lightning novčanik, trebate:

  1. Kupite Bitcoin: Kupite Bitcoin na nekoj od kripto berzi (Coinbase, Binance, Kraken, itd.).
  2. Pošaljite Bitcoin u Vaš Novčanik: Pošaljite Bitcoin iz berze u vaš Lightning novčanik koristeći regularnu Bitcoin adresu.

3. Pronađite Kladionicu koja Prihvata depozit  Bitcoin Lightning Network

Neke online kladionice koje prihvataju Lightning Network uključuju:

Do 1200% depozita kriptovalutama
Bonus 100% do 120 EUR

4. Kreirajte Račun na Kladionici

Kreirajte račun na kladionici koja podržava Lightning Network. Pratite korake za registraciju koje kladionica zahteva.

5. Depozit putem Lightning Network-a

  1. Idite na opciju Depozit: Ulogujte se na kladionicu i pronađite opciju za depozit.
  2. Izaberite Bitcoin Lightning Network: Izaberite opciju depozita putem Bitcoin Lightning Network-a.
  3. Dobijte Invoice (Račun): Kladionica će generisati Lightning invoice (račun) koji uključuje QR kod i string karaktera.

6. Plaćanje Invoice-a

  1. Otvorite Vaš Lightning Novčanik: Ulogujte se u svoj Lightning novčanik.
  2. Skendirajte QR Kod: Skendirajte QR kod sa invoice-a ili kopirajte string karaktera u vaš novčanik.
  3. Potvrdite Transakciju: Potvrdite transakciju u vašem novčaniku. Sredstva će biti momentalno prebačena i depozit će se reflektovati na vašem računu na kladionici.

7. Potvrdite Depozit

Nakon što je transakcija potvrđena, osvežite svoj račun na kladionici kako biste se uverili da su sredstva prebačena.

Prateći ove korake, možete lako i brzo uplatiti sredstva na kladionicu koristeći Bitcoin Munju (Lightning Network).

Satoshiji SATS se  koriste u svim novčanicima  koje podržavaju Bitcoin Lightning Network, gde su potrebne brze i jeftine mikrotransakcije. Na primer, za male kupovine,uplate na kladionice  davanje napojnica ili plaćanje digitalnih usluga itd

Sats” je skraćenica za “satoshi,” koji je najmanja jedinica Bitcoin-a. Nazvana po pseudonimu tvorca Bitcoina, Satoshi Nakamoto, jedan satoshi predstavlja 0.00000001 bitcoina (BTC). To znači da jedan bitcoin sadrži 100 miliona satoshija kao sto 1 EUR sadrzi 100centi

Primer:

Ako šaljete 0.00012345 BTC nekome, to je ekvivalentno 12,345 satoshija.

  • 1 Bitcoin (BTC) = 100,000,000 Satoshija
  • 1 Satoshi = 0.00000001 BTC