Online kladionice u Sloveniji 2024

Slovenski igrači mnogo više igraju u stranim online kladionicama nego u domaćim, online strane kladionice daju mnogo bolje kvote i uvjete igračima nego lokalne slovenske kladionice.U skoro svim poznatim internet kladionicama je omogućeno igračima iz Slovenije otvoriti račun i igrati bez ikakvih problema.

Najbolje kladionice u Sloveniji 2024

Bonus dobrodošlice za nove korisnike 200 EUR
100% bonusa na prvu uplatu do 130 EUR

Zašto linkovi ka internet kladionicama u Sloveniji ne rade?

Većina stranica online kladionica je u Sloveniji blokirano preko ISP internet provajdera,naročito poznate kladionice kao što su poznata engleska internet kladionica bet365, ili austriska online kladionica bet-at-home. Razlog blokade je taj što se ove strane kladionice bave organiziranjem kockanja na internetu a nemaju odgovarajuću licencu slovenske vlade za poslovanje na slovenskom tržištu.Sličan način zabrane pristupa itnernet kladionicama od prošle godine provodi i Republika Hrvatska,međutim ovakvu zabranu pristupa je veoma lako zaobići i veoma veliki broj slovenačkih igrača se i dalje kladi na stranim online kladionicama koje uredno posluju u EU. Kao što smo već pisali na ovoj stranici u slučaju Hrvatske zabranu je moguće zaobići na dva načina.

1.alternativni link (mirror) – mirror linkovi su alternativni linkovi ka online kladionicama koje kladionice otvaraju.

2.VPN – VPN je virtuelna privatna mreža pomoću koje je vaš internet saobraćaj zaštićen dok prolazi kroz internet, gde je sve javno. Praktično služi za zaštitu vaše privatnosti na internetu. 

Postoje veliki broj servisa koji nude besplatan VPN, ali najlakše je koristiti VPN koji je integrisan u internet preglednik Opera.Vodič kako instalirati internet preglednik Operu i kako uključiti VPN koji je integrisan unutar Opere pogledaj te ovde.Kompletan vodič za igrače iz Slovenije sa najboljim online kladionicama u Sloveniji i svim ostalim potrebnim informacijama možete pronaći na ovom sajtu na slovenačkom jeziku spletne stavnice.

Kako uplatiti na online kladionice iz Slovenije?

Za uplate i isplate igrači Slovenije koriste najviše Skirll i Neteller. A u posljednje vrijeme jako popularna i kriptovaluta Bitcoin koju već prihvataju mnoge kladionice poput 1xbet ili 22bet internet kladionice.

Koje su slovenske domaće internet kladionice?

U sloveniji postoji samo jedna domaća online kladionica a to je e-stave. U usporedbi sa stranim kladionicama, e-stave je manje konkurentna i manje prilagođene korisnicima.Na e-stave su dosta manje kvote kao i dosta manja ponuda za klađenje nego na stranim kladionicama.