Freeroll turniri

Freeroll ili u prevodu besplatni poker turniri.

Mnogi početnici koji nisu spremni uplatiti depozit i igrati za pravi novac troše sate i sate igrajući poker u play money ili na Facebooku.Mnogo igrača uopće ne zna da postoji mogućnost besplatne registracije na turnire na kojima postoji nagradni fond. Zato ćemo napisati ponešto o freeroll turnirima.

U današnje vrijeme kada popularnost pokera nezausavljivo raste, a broj igrača se vrtoglavo penje, poker kuće žele privući što veći broj novih igrača. Računica je jasna: više igrača znači više rakeova i više novaca za poker kuću. Zato na većini poker soba postoje freeroll turniri koje možete početi igrati čim se registrirate, bez da morate uplatiti depozit.

Nagradi fondovi na takvim turnirima nisu veliki i kreću se od 50 pa do 500 dolara, ali s obzirom na rizik kojeg nema jer niste uplatili nikakav novac sigurno se više isplati igrati freeroll nego gubiti vrijeme igrajući u play money. Također postoje i freeroll turniri na kojima možete dobiti tzv. ticket za neki drugi turnir.

88$ BONUS BEZ DEPOZITA T & C Apply

Broj igrača na takvim turnirima kreće se od 500 pa do preko 10000. Naravno što je manje igrača veće su vam šanse za dobitak. Nivo igre, iako nije vrhunski, puno je veći nego prilikom igre u play money, jer postoji mogućnost dobitka pa su i igrači ozbiljniji. U većini slučajeva na samom početku freeroll turnira bit će puno all-inova i ludih i glupih callova ali ako preživite, šanse za ulazak u raspodjelu novca su vam dobre. Kasnije u turniru počinje ozbiljna igra jer nitko ne želi ispasti nakon što je proveo tri i pol sata za stolovima. Potrebno je uočiti kada dolazi prijelaz kako biste prilagodili igru ali sve to dolazi sa iskustvom.

Nakon nekoliko odigranih turnira shvatit ćete kako stvar funkcionira i uz mnogo treninga i sreće uskoro ćete zaraditi pokoji dolar.