Šta je Paysafecard?

Paysafecard je vodeći evropski prepaid način plaćanja koji možete da koristite za brzo i lako plaćanje, bez potrebe da unosite vaš broj kreditne kartice ili podatke bankovnog računa. Paysafe kartica je kartica koja se kupi, kao i predplatna kartica za mobitel. Trenutno se mogu kupiti samo u zemljama EU na kioscima, benzinskim pumpama, ali se mogu upotrebljavati iz bilo koje zemlje. Paysafe kartice podrzavaju uglavnom sve online kladionice. Kada kupite paysafe kartice, otkrijete sakriveni pin od 16 znamenki koji ćete upisati kod internet kladionice.

Paysafe kartice postoje u vrijednostima od 10, 25, 50 ili 100 eura. Uplata je instantna.  Još jedna dobra vijest za kladioničare iz Hrvatske. Pasafeccard je stigao i u Hrvatsku, prodaja je počela širom Hrvatske. Paysafecard je moguće kupiti na svakoj blagajni u prodajnom centru Plodine, na svakoj Petrol benzinskoj postaji, te svakoj Tisak trafici u Hrvatskoj. Prodajna mjesta odnosno najbliže prodajno mjesto možete pronaći na ovom linku.

Paysafecard aplikacija na vašem pametnom telefonu vam prikazuje sva prodajna mjesta u blizini. S „augmented reality” funkcijom željeno prodajno mjesto možete pronaći na posebno intuitivan način. Preuzmite je odmah za Android ili iOS.

U Hrvatsoj se prodaje u vrijednostima od 50, 100, 200 i 500 HRK.  Važno je napomenuti da prilikom uplate ne morate iskoristiti cijeli iznos bona.

Kako uplatiti novac sa paysafecard na online kladionicu?

Paysafecard je možda najpopularniji način polaganja novca na bilo koju online kladionicu. Jednostavno izaberete Paysafecard kao način za depozit unutar računa kod vaše online kladionice i upišete 16-znamenkasti PIN i odmah možete početi klađenje.

 

Kako isplatiti novac sa paysafecard?

Jedna negativna stvar kod Paysafe kartice je što ona služi samo za deponiranje novca na račun u online kladionici, ali na nju ne možete primati novac. Tako da će vam i pored nje, ako ste dobitnik, trebati još neka metoda transfera novca.