Online kladionice

Pravilan izbor kladionice jedan od najvažnijih uvjeta za uspješno klađenje na internetu. Trenutno postoji više od 500 online kladionica koje posluju u sajber prostoru i, naravno, nema smisla da se otvara račun u svakoj od njih. Zato smo ovde napravili listu onih najboljih i najpoluranijih online kladionica.Odabrali smo samo pouzdane internet kladionice koje su se pokazale da slijede dugoročne ciljeve u razvoju poslovanja.

U nastavku nudimo listu najboljih online kladionica. Ako kliknete opis kladionice tu ćete naći sve potrebne informacije o svakoj kladionici ponaosob.Informacije o tome kako otvoriti račun,trenutna bonus ponuda online kladionice,načini uplata i isplata koje kladionica podržava i mnoge druge informacije.

Online Kladionice prevedene na Hrvatskom i Srpskom

Ovde možete naći popis najboljih svjetskih online kladionica koje su prevedene na hrvatski ili srpski jezik.Dosta kvalitetnih internet kladionica je prevedeno i podržava hrvatski i srpski jezik. Ovakve online kladionice će svim početnicima ili onima koji ne znaju dobro engleski jezik puno olakšati snalaženje i klađenje na internet kladionicama.

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 Bonus dobrodošlice za nove korisnike 200 EUR Posjeti Detaljno
2 Besplatna oklada Bonus trenutno ne vаži ni za jednu ex-yu zemlju. Posjeti Detaljno
3 Ostvarite Vaš bonus od 100 EUR Posjeti Detaljno
4 100% bonusa na prvu uplatu do 130 EUR Posjeti Detaljno
5 100% sve do 1 Bitcoina (BTC) Posjeti Detaljno
6 100% sve do 130EUR Posjeti Detaljno
7 100% do 122 € bonusa dobrodošlice Posjeti Detaljno
8 Bonus 100% do 130€ Posjeti Detaljno

Ostale online kladionice

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 Najbolja kladionicaT & C Apply Posjeti Detaljno
2 €25 Besplatna opklada Posjeti Detaljno
3 Najveće kvote na internetu Posjeti Detaljno
4 100% bonus na prvu uplatu sve do 100EUR Posjeti Detaljno
5 200% bonus na prvu uplatun sve do 30EUR Posjeti Detaljno
6 Bonus na prvu uplatu 100% sve do 30 EUR Posjeti Detaljno
7 Bonus 25% prve uplate do maksimalno 50 EUR Posjeti Detaljno
8 10 Euro Bonus besplatna oklada Posjeti Detaljno
9 10% bonus na prvu uplatun sve do 200EUR Posjeti Detaljno
10 100% do 100 EUR bonusa Posjeti Detaljno

Američke kladionice

Ovde možete vidjeti listu najboljih i najpouzdanijih Američkih online kladionica.Ove internet kladionice su  prvoshodno namjenjene za Američke i Kanadske igrače mada prihvataju i igrače iz cijelog svijeta.Kod ovih online kladionica američki sportovi tipa NBA,NHL,američkog fudbala,bejzbola i drugi američki sportovi su stavljeni u prvi plan,mada nije toliko ni loša ponuda evropskih sportova.Kod ovih online kladionica pored standardnih načina za uplatu i isplatu skrila,netellera,kreditnih i debitnih kartica Visa ,Mastercard moguće je raditi uplate i isplate digitalnom valutom Bitcoin.Više informacija o tome kako se kladiti  i kako početi sa Bitcoinom možete naći ovde.Račune kod ovih kladionica je moguće voditi samo u USD i EUR,ako se radi uplata i isplata Bitcoinom konverzija se vrši po zvaničnom kursu koji važi za taj dan.

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 Bonus 50% na uplatu do maximalnih 1.000$ Posjeti Detaljno
2 50% bonus na prvu uplatu do 50 $ Posjeti Detaljno
3 Reload bonus, svakog četvrtka dobijate dodatnih 10% na svaku uplatu, maksimalno do 50$ bonusa! Posjeti Detaljno

Azijske kladionice

Popis najboljih azijskih internet kladionica.Trenutno preporučujemo samo SBOBet kladionicu.SBOBet kladionica je najbolja i najveća azijska online kladionica specijalizovana za  azijski hendikep  , a ujedno i jedna od najvećih internet kladionica za sportsko klađenje na svijetu. Može se reći da je SBOBet kralj azijskog hendikepa jer sa ove online kladionice sve ostale internet  kladionice prepisuju kvote za azijski hendikep .

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 15% bonus na prvu uplatu sve do 200EUR Posjeti Detaljno

Bitcoin kladionice

Dole navedene online kladionice slobodno možemo zvati Bitcoin kladionicama po poznatoj digitalnoj valuti Bitcoin.Ove onlin kladionice kao sredstvo plaćanja prihvataju samo Bitcoin valutu.Znači nije moguće voditi račune u drugim valutama USD,EUR.CHF.itd Bitcoin online kladionice imaju isto još jednu specifičnost a to je da se na njima može potpuno anonimno kladiti,nije potrebno prolaziti bilo kakve verifikacije i dokazivanja identiteta i punoljetsva.Kod ovih online kladionica prilikom registracije unosite samo email i sifru koja će vam trebati za pristup kladioničkom računu i ništa drugo.Brza registracija i potpuno anonimno klađenje.

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 100% sve do 1 Bitcoina (BTC) Posjeti Detaljno
2 Free Bett Besplatna oklada Posjeti Detaljno
3 5 BTC bonus dobrodošlice Posjeti Detaljno

Ostale online kladionice koje podržavaju Bitcoin

Pinnacle online kladionica jedna je od boljih svjetskih online kladionica s odličnim kvotama, vrlo visokim limitima i odličnom  ponudom je od skoro uvela mogućnost uplata i isplata sa Bitcoinom.Poznata kladionica 1xbet isto os skoro  podržava bitcoin kao nacin za upate i isplate kao i bet22 kladionica i betwinner online kladionica

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 Najveće kvote na internetu Posjeti Detaljno
2 100% bonusa na prvu uplatu do 130 EUR Posjeti Detaljno
3 100% do 122 € bonusa dobrodošlice Posjeti Detaljno
4 100% sve do 130EUR Posjeti Detaljno

Kladionice za Profesionalce

Kladionice koje preporučujemo profesionalcima jer su poznate da ne limitiraju svoje igrače, a imaju odlične kvote i visoke limite za klađenje 

Rang Sajt Bonus Rating Posjeti
1 Najveće kvote na internetu Posjeti Detaljno
2 100% bonus na prvu uplatu sve do 100EUR Posjeti Detaljno
3 15% bonus na prvu uplatu sve do 200EUR Posjeti Detaljno