Pad Kvota

PAD KVOTA (KOEFICIJENATA) – U REALNOM VREMENU

Padovi kvota na internet kladionicama,vde možete pratiti pratite padove kvota na kladionicama.Kvota moze padati iz raznoraznih razloga. Najčesci razlog za pad kvote je velika uplata na taj meč ili neka druga značajna okolnost. Time kladionica pokusava da se vadi, kako ona ne bi pukla ako svi dobiju na toj utakmici smanjuju kvotu kako bi ona ponovo odrazavala realnu verovatnocu ishoda.Često se desi da kvota toliko padne da postane bezvredno igrati taj mec ili cak bude blokiran.Tabela ispod sa padovima kvota se azurira iz minuta u minut.

Pad kvote na dan utakmice, nekoliko sati prije početka

Kada se dogodi da su kvote mirovale od vremena njihovog postavljanja u ponudu do dana odigravanja utakmice, i ako dođe do velikih uplata koje obaraju kvotu i to samo nekoliko sati prije početka utakmice, to obično znači da će se utakmica i završiti onako kako je sugerirao pad kvota, odnosno onako kako je sugerirao tok novca koji je oborio kvote.U tom slučaju, treba reagirati brzo jer će koeficijenti padati do samog početka susreta i bit će nepovoljniji.


Kvote padaju

  • kada kladionice procjene da početni koeficijent koji su postavili na određeni ishod više ne odražava realni odnos snaga, kvota se onda mijenja zbog promjena okolnosti u odnosu na trenutak kad je kladionica formirala početni koeficijent (razlozi mogu biti mnogi: ozljede ključnih igrača neposredno prije utakmice, promjene termina utakmica, promjene vremenskih uvjeta itd)
  • kada je povećan priliv novca na određeni rezultat, koji automatski ruši koeficijent. Povećan priliv novca može biti iz činjeničnih (iznad navedenih)razloga ili zbog sumnjivih radnji koje su vezane za određeni meč