Šta je Skrill ?

Skrill staro ime Moneybookers – revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu. Skrill je servis preko kojeg šaljete i primate novac, on je zapravo online banka. Registracija je jednostavna i vrlo brza. Skrill je najbolji i najjeftiniji način za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne račune, kupovati i plaćati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Skrill je sistem online naplate poput PayPal-a. Dakle, otvaranjem računa na Skrill-u stičete mogućnost primanja novca širom sveta. Sistem transakcija je isti kao kod PayPala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete.

Isto tako bilo ko može i vama da plaća za razne usluge. Većina kladionica ga podržava. Isplate i uplate su brze i u roku par radnih dana, a kladionice uglavnom ne uzimaju proviziju na transfere pomoću Skrill servisa. Nakon što se registrirate, možete položiti novac na svoj Skrill račun. Ukoliko se odlučite na polaganje novca kreditnom karticom, morate prvo dodati kreditnu karticu u svoju listu kartica.


Banner 468x60
Kako otvoriti nalog na Skrillu?

Registracija i otvaranje naloga na Skrill-u je besplatno. Otvaranje naloga na Skrill-u je jednostavno. Za otvaranje naloga Vam je potrebno nekoliko minuta. U nastavku ću vam pokazati kako otvoriti račun na Skrill-u i kako možete potvrditi svoj račun.

Korak 1 :

Kliknite ovde i biti ćete preusmereni na stranicu Skrill-a gde će vam se otvoriti registracioni formular koji trebate ispuniti.

Unesite vašu e-mail, lozinku koju želite za budući pristup Skrill nalogu i potvrdite lozinku. Samo ispunite i kliknite na Next.

 

Korak 2 :


Ispunite svoje osobne podatke. Kao što je vaše ime, prezime, datum rođenja, a zatim kliknite na Next.

 

Korak 3:


Sada odaberite zemlju, valutu u kojoj želite da vodite Skrill račun i klinnite Next.

Korak 4:


Ispunite podatke o adresi,gradu i poštanski broj od grada u kome živite, a zatim kliknite na Next.

 

Korak 5:


Napunite svoj telefon. Ne. Odaberite captcha, a zatim odaberite uvjete i stanje okvira. I konačno kliknite na otvoreni račun.
U poslednjem koraku, neophodno je da unesete broj telefona koji koristite, označite polja „I’m not a robot“ i „I agree to Skrill Terms and Conditions and Privacy Policy„. Ovim potvrđujete da se slažete sa uslovima Skrill-a, i završavate registraciju svog naloga klikom na „Open Account„.

Korak 6:


Sada provjerite email i u emailu kojeg ste dobili od Skrill-a potvrdite svoj račun.

 

Korak 7:


Nakon što kliknete link za potvrdu.u emailu sada možete koristiti svoju registriranu e-email i lozinku za prijavu na svoj Skrill račun.

 

Kako da napunim moj Skrill  račun?

 

Uplata Bank depositom – ovim načinom možete direktno sa računa iz Vaše banke prebaciti novac bankarskim transferom na svoj Skrill nalog.
Uplata kreditnom ili debitnom karticom – najbrži način uplate depozita. Skrill podržava sve tipove kreditnih i debitnih kartica: AMEX, VISA, MasterCard, Diners, Maestro.
Uplata depozita putem PaySafeCarda

Uplata  Bitcoinom – više informacija o Bitcoinu možete naći ovde

Kako podizem novac sa Skrilla?

Logujte se u Skrill račun, kliknite na withdraw. Isplate su moguće bankovnim transferom na vaš bankovni račun i čekom. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 eura, a za isplate čekom 3.50 eura. Isplata novca sa Skrill-a računa je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni račun, novac je na računu kod vaše banke za par dana. Prije zatražene isplate pitajte u svojoj banci SWIFT kod, koji će omogućiti bržu i jeftiniju isplatu. Za ljude sa prebivalištem u EU Skrill  izdaje i plastičnu MasterCard koja je vezana za Skrill račun a kojom se novac sa Skrill računa može podizati na bankomatima ili plaćati u trgovinama.


Banner 468x60
Otvaranje računa je potpuno besplatno – Skrill Moneybookers

Plastična Skrill-Moneybookers MasterCard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU

Otvaranje računa je potpuno besplatno – Skrill

Plastična Skrill-Moneybookers MasterCard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU.


Kako poručiti Skrill-MasterCard karticu?

Karticu možete poručiti klikom na tab „Skrill Card“ gde možete podneti zahtev za dostavu kartice na kućnu adresu. Kada Vam kartica stigne, neophodno je da je aktivirate na svom nalogu.

 

 

Skrill vodič