Šta je Skrill ?

Skrill  revolucionaran globalni servis za transfer novca na internetu. Skrill je servis preko kojeg šaljete i primate novac, on je zapravo online banka. Registracija je jednostavna i vrlo brza. Skrill je najbolji i najjeftiniji način za transfer novca preko interneta. S njim možete slati i primati novac, prebacivati na razne račune, kupovati i plaćati na internetu. Vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu. Skrill je sistem online naplate poput PayPal-a. Dakle, otvaranjem računa na Skrill-u stičete mogućnost primanja novca širom sveta. Sistem transakcija je isti kao kod PayPala-a, tj. da biste poslali nekom novac potrebno je da uneste samo njegovu email adresu i iznos koji želite da pošaljete.

Isto tako bilo ko može i vama da plaća za razne usluge. Većina kladionica ga podržava. Isplate i uplate su brze i u roku par radnih dana, a kladionice uglavnom ne uzimaju proviziju na transfere pomoću Skrill servisa. Nakon što se registrirate, možete položiti novac na svoj Skrill račun. Ukoliko se odlučite na polaganje novca kreditnom karticom, morate prvo dodati kreditnu karticu u svoju listu kartica.

 

Kako otvoriti nalog na Skrillu 2020?

 

 

 

 

Registracija i otvaranje naloga na Skrill-u je besplatno. Otvaranje naloga na Skrill-u je jednostavno. Za otvaranje naloga Vam je potrebno nekoliko minuta. U nastavku ću vam pokazati kako otvoriti račun na Skrill-u i kako možete potvrditi svoj račun.

Korak 1 :

Kliknite ovde i biti ćete preusmereni na stranicu Skrill-a gde će vam se otvoriti registracioni formular koji trebate ispuniti.

Unesite vaše ime ,prezime e-mail, lozinku koju želite za budući pristup Skrill nalogu i  kliknite polje i cosent. Samo ispunite i kliknite na Register.

 

Korak 2 :


Ispunite svoje osobne podatke. Kao što je vaša adresa ,grad u kome zivite ,postanski kod ,datum rodjenja i telefonski broj a zatim kliknite na Next.

 

Korak 3:

Skrill  će poslati SMS na vas broj telefona koji ste predhodno upisali radi  provjere tacnosti .Upiste broj od 6 cifara koji ste dobili SMS na vas telefon i kliknite NEXT

 

I to je to uspjesno ste otvorili Skrill racun.

Kako da napunim moj Skrill  račun?

Logujte se u Skrill račun, kliknite na depozit i tu će vam se prikazati metode kojim možete napuniti vas Skrill račun u zavisnosti od yemlje u kojoj živite.

Uplata Bank depositom – ovim načinom možete direktno sa računa iz Vaše banke prebaciti novac bankarskim transferom na svoj Skrill nalog.
Uplata kreditnom ili debitnom karticom – najbrži način uplate depozita. Skrill podržava sve tipove kreditnih i debitnih kartica: AMEX, VISA, MasterCard, Diners, Maestro.
Uplata depozita putem PaySafeCard kartica koje mozete kupiti na kisocima i pumpama u zemljama EU

Uplata  Bitcoinom – više informacija o Bitcoinu možete naći ovde

 

Kako podizem novac sa Skrilla?

Logujte se u Skrill račun, kliknite na withdraw. Isplate su moguće bankovnim transferom na vaš bankovni račun i čekom. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 eura, a za isplate čekom 3.50 eura. Isplata novca sa Skrill-a računa je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni račun, novac je na računu kod vaše banke za par dana. Prije zatražene isplate pitajte u svojoj banci SWIFT kod, koji će omogućiti bržu i jeftiniju isplatu. Za ljude sa prebivalištem u EU Skrill  izdaje i plastičnu MasterCard koja je vezana za Skrill račun a kojom se novac sa Skrill računa može podizati na bankomatima ili plaćati u trgovinama.

 

 

 

 

 

Otvaranje računa je potpuno besplatno – Skrill 

 

Plastična Skrill MasterCard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU

 

 

 

 

Otvaranje računa je potpuno besplatno – Skrill

Plastična Skrill MasterCard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU.


Kako poručiti Skrill-MasterCard karticu?

Karticu možete poručiti klikom na tab „Skrill Card“ gde možete podneti zahtev za dostavu kartice na kućnu adresu. Kada Vam kartica stigne, neophodno je da je aktivirate na svom nalogu.

 

Skrill vodič