Bc.game kladionica

RANG BONUS RATING POSJETI
8
Do 1200% depozita kriptovalutama Posjeti

Bc.game kladionica

  • Sportska kladionica
  • Online kazino
  • Bingo
  • Prednosti
    • Primamljivi bonusi
    • Uplate i isplate kriptovalutama
  • Mane

Bc.game kladionica info

Ime Bc.game kladionica
Websajt adresa https://bc.game/
Deposit Opcije Kriptovalute
Isplata opcije Kriptovalute

Naša BC.Game recenzija pružit će vam uvid u ovu kladionicu koja pored standardnih načina za uplete i isplate podržava i uplete i isplate bitcoinom i drugim različitim  kriptovalutama. Ova kladionica  je osnovana 2017. godine

Dok vas budemo vodili kroz pregled, pružit ćemo detaljan pregled svakog od najvažnijih aspekata i pružiti vrijedne informacije koje vam mogu pomoći da donesete odluku. Pozivamo vas da pročitate našu procjenu i saznate zašto ova kladionica postaje popularna opcija!

 

BC.Game kladionica bonus dobrodošlice

Svi  igrači koji odluče otvoriti novi kladionički račun na sportskoj kladionici BC.Game dobijaju nekoliko  različitih bonusa. Pošto se ova ponuda jako često mjenja najbolje je da pogledate aktuelnu ponudu bonusa ove kladionice na sajtu kladionice .Trenutni Bonus

Trenutno  BC Game nudi velikodušan paket dobrodošlice za nove igrače. Nakon registracije, imate priliku da dobijete 4 uzastopna bonusa dobrodošlice čija vrednost može dostići do 1200% vaših  depozita kriptovalutama .

Prvi depozit: 120% – 270%
Drugi depozit: 150% – 300%
Treći depozit: 150% – 330%
Četvrti depozit: 150% – 360%

Pored bonusa svaki igrač dobija i  BC Dollar (BCD) kripto token  kao dodatni bonus

Kako se prijaviti i kreirati svoj BC.Game račun

Proces registracije na BC.Game je legalan i trajao mi je samo nekoliko sekundi. Kako je to stranica za kripto kockanje, svoj profil možete zadržati anonimnim, što znači da je trenutna prijava dostupna putem sljedećih opcija:

Email adresa + lozinka
Broj telefona + lozinka
Odlučio sam se za e-mail + lozinka, i nema koraka za provjeru – bukvalno vam je potrebna samo vaša email adresa i kreiranje lozinke koja ispunjava sigurnosne zahtjeve.

Alternativno, imate i opciju registracije jednim klikom dostupnu putem vašeg računa na jednoj od ovih platformi:

Google
Telegram
Metamask
Wallet Connect
WhatsApp
Linija
Steam

Načini plaćanja: širok izbor kriptovaluta i tokena

Širok raspon opcija plaćanja
Stranica jasno preferira korištenje kriptovaluta i nudi širok izbor opcija kruptovaluta i tokena ,Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX), Ripple (XRP), Uniswap (UNI) ), kao i razne druge  kripto tokene.Isto tako postoji mogućnost vršenja uplata i primanja isplata i putem tradicionalnih  metoda.Transakcije podmiruju brzo, naknade su niske i vrlo sigurne.

 

Korisnička podrška

Korisnička podrška je stalno  na raspolaganju svim igračima . Radno vrijeme korisničke podrške je 24/7. U slučaju da imate problema ili  pitanja možete ih kontaktirati putem e-mail adrese ili live chata. Nakon testiranja smo zaključili da su veoma profesionalni. Prijatno osoblje nam je svaki put izašlo u susret i pomoglo sa svim postavljenim problemima.Korisnička podrška na ovoj kladionici je visokog kvaliteta i od nas dobija najvišu ocjenu.

 

Ponuda BC Game kladionice

Ponuda BC Game kladionice  uključuje sve one najpopularnije sportove na koje se igrači najviše klade.

DOSTUPNA MOBILNA APLIKACIJA BC.GAME

BC.Game  za mobilne igrače ima vrlo dobro dizajniranu mobilnom aplikacijom koja nudi sličnu funkcionalnost kao glavna web stranica sa istom privlačnom grafikom. Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android, a upute za instalaciju korak po korak za oba formata dostupne su na glavnoj web stranici.

Zaključak

Internet Kladionica BC Game je odličan izbor za one koji preferiraju  plaćanja kriptovalutama , ili vole da gledaju live prenose  prenosa utakmica dok se klade i traže dobre  bonuse za registraciju.

BC.Games je online kockarska platforma koja se ističe po svojoj fokusiranosti na kriptovalute, posebno Bitcoin. Pruža širok spektar kockarskih igara, uključujući automat klubove, rulet, blackjack i mnoge druge, omogućujući igračima da se zabave i potencijalno zarade kriptovalute.

Raznolikost igara:
BC.Games nudi impresivan izbor kockarskih igara. Bez obzira jeste li ljubitelj automat klubova, stolnih igara poput ruleta i blackjacka, ili sportskog klađenja, ova platforma ima nešto za svakoga.

Kriptovalute:
Jedna od glavnih značajki BC.Games je mogućnost igranja s kriptovalutama. To omogućuje igračima da uživaju u anonimnosti, brzini transakcija i decentralizaciji koje nude kriptovalute poput Bitcoina.

Sigurnost:
Platforma se ističe visokim standardima sigurnosti. Koristi enkripciju i druge tehnologije kako bi osigurala privatnost i integritet transakcija igrača.

Korisničko iskustvo:
BC.Games ima jednostavan i intuitivan dizajn koji olakšava navigaciju i pronalaženje željenih igara. Također pruža podršku korisnicima putem različitih kanala kako bi riješili bilo kakve probleme ili nedoumice.BC.Games je platforma koja nudi zabavno i uzbudljivo iskustvo online kockanja uz korištenje kriptovaluta. S raznolikošću igara, visokim sigurnosnim standardima i jednostavnim sučeljem, ova platforma privlači kako iskusne kockare tako i one koji se tek upuštaju u svijet online kockanja.

Bc.game kladionica - OTVORI RACUN
Do 1200% depozita kriptovalutama
4.9
4.9
Do 1200% depozita kriptovalutama