Kako otvoriti skrill nalog?

Registracija i otvaranje naloga na Skrill-u je besplatno. Otvaranje naloga na Skrill-u je jednostavno. Za otvaranje naloga Vam je potrebno nekoliko minuta. U nastavku ću vam pokazati kako otvoriti račun na Skrill-u i kako možete potvrditi svoj račun.

Korak 1 :

Kliknite ovde i biti ćete preusmereni na stranicu Skrill-a gde će vam se otvoriti registracioni formular koji trebate ispuniti.

Unesite vašu e-mail, lozinku koju želite za budući pristup Skrill nalogu i potvrdite lozinku. Samo ispunite i kliknite na Next.

 

Korak 2 :


Ispunite svoje osobne podatke. Kao što je vaše ime, prezime, datum rođenja, a zatim kliknite na Next.

 

Korak 3:


Sada odaberite zemlju, valutu u kojoj želite da vodite Skrill račun i klinnite Next.

Korak 4:


Ispunite podatke o adresi,gradu i poštanski broj od grada u kome živite, a zatim kliknite na Next.

 

Korak 5:


Napunite svoj telefon. Ne. Odaberite captcha, a zatim odaberite uvjete i stanje okvira. I konačno kliknite na otvoreni račun.
U poslednjem koraku, neophodno je da unesete broj telefona koji koristite, označite polja „I’m not a robot“ i „I agree to Skrill Terms and Conditions and Privacy Policy„. Ovim potvrđujete da se slažete sa uslovima Skrill-a, i završavate registraciju svog naloga klikom na „Open Account„.

Korak 6:


Sada provjerite email i u emailu kojeg ste dobili od Skrill-a potvrdite svoj račun.

 

Korak 7:


Nakon što kliknete link za potvrdu.u emailu sada možete koristiti svoju registriranu e-email i lozinku za prijavu na svoj Skrill račun.

 

Skrill vodič