Kako podići novac sa Skrill-a?

Isplate su moguće bankovnim transferom direktno na vaš bankovni račun i na Visa karticu. Troškovi isplata su fiksni i ne ovise od iznosa isplate, za bankovni transfer su 1.8 eura, a za isplate čekom 3.50 eura. Isplata novca sa Skrill računa je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni račun, novac je na računu kod vaše banke za par radnih dana. Prije zatražene isplate pitajte u svojoj banci SWIFT i IBAN kod koji će omogućiti bržu i jeftiniju isplatu. .

Za ljude sa prebivalištem u EU Skrill izdaje i plastičnu MasterCard karticu koja je vezana za Skrill račun a kojom se novac sa Skrill računa može podizati na bankomatima ili plaćati u trgovinama.

Otvaranje računa je potpuno besplatno brzo i jednostavno- Skrill

Plastična Skrill MasterCard kartica je dostupna u Hrvatskoj od kako je Hrvatska postala članica EU.

Za građane ostalih država koje nisu u EU, Bosne i Hercegovine, Srbije,  Makedonije, Crne Gore kartica nije dostupna/

Kako podici novac sa skrilla vodic korak po korak

(1)Prijavite se na Skrill (bivši Moneybookers)

Ako se sajt skrilla ne prikazuje u željenom jeziku, možete promijeniti jezik tako da odaberete jezik koji želite u gornjem desnom kutu zaslona.

Kliknite “login” u gornjem desnom kutu da biste nastavili.

(2) Nakon što kliknete “Login”, pojavit će se sljedeći zaslon

Unesite podatke za prijavu lozinku i emal a zatim  kliknite dugme “Login” za ljubav za pristup računu.

※ Ovisno o zemlji u kojoj ste naveli gdje se nalazite tokom postupka registracije skrill  računa, zaslon vašeg skrill računa može biti nešto drugačiji od onoga što je prikazano na slikama ispod na ovoj stranici.

(3) Kliknite “Withdraw” da biste vidjeli opcije za isplatu

Nakon što se uspješno prijavite, kliknite opciju “Withdraw” u desnom dijelu zaslona da biste pregledali dostupne  opcije za isplatu.

(4) Isplata bankovnim transferom

Nakon odabira bankovnog računa s popisa registriranih bankovnih računa da biste primili isplatu, unesite iznos koji želite podići, a zatim kliknite gumb “Continue” da biste dovršili isplatu na vas bankovni racun.

Isplata putem bankovnog transfera pojavice  će se na vašem  bankovnom računu u roku od dva (2) do pet (5) dana.

(5)  Skrill Prepaid MasterCard
※ Kartica je dostupna sam za stanovnike drzava EU

Da biste se Naručili  Skrill Prepaid MasterCard, kliknite na “Skrill Card”.

Nakon što potvrdite svoju adresu stanovanja i ime vlasnika računa, kliknite ljubičasto dugme ““Order your Skrill MasterCard”.

※ Imajte na umu da ovisno o tome gdje se nalazite trebat će vam  od sedam (7) do deset (10) radnih dana da bi  Skrill Prepaid MasterCard  stigla na vasu kucnu adresu. Također, Skrill naplaćuje  10,00 EUR za izdavanje kartica.

Na sljedećem zaslonu prikazat će predviđeni vremenski rok kada će doći kartica.

Skrill vodič