Kako se kladiti na bet365 kladionici?

(1) Prijavite se na bet365

Nakon unosa korisničkog imena i lozinke, kliknite “GO” za prijavu.

(2) Odaberite igru ​​/ utakmicu na koju se želite kladiti
U ovom ćemo primjeru pokazati kako postaviti okladu na nogometnu utakmicu Engleske Premier lige. Prvo, kliknite na “Soccer”  odnosno nogomet s popisa sportova na lijevoj strani zaslona kao sto je pokazano na slici

Pojavice vam se  popis nogometnih liga,odaberite Barclays Premier League.

(3) Odaberite vrstu oklade

Jedna od najjednostavnijih za razumijevanje vrsta oklada je “Full Time Rezultat” odnosno Konačan rezultat  utakmice (također poznat kao Match Betting ili Money Line). Oklada na Konačan  rezultat znači da odaberete tim za koji mislite da će  pobijediti. U našem primjeru gore, imamo tri izbora  1 – odnosno pobjeda domacina u ovom primjeru  Man Utd , 2 – Gosti pobjedjuju u ovom slucaju Swansea  ili X -nerijeseno  Man Utd i Swansea su odigrali nerijeseno. U ovom primjeru, odabrat ćemo 1. Man Utd  pobjedjuje, stoga ćemo kliknuti na koeficijent 1.40.

※ Napominjemo datum i vrijeme utakmice je na lijevoj strani zaslona. Datum i vrijeme prikazani su prema vremenskoj zoni koju ste odabrali prilikom prve registracije na kladionici. Da biste promijenili željenu vremensku zonu, kliknite “Depozit” u gornjem desnom dijelu zaslona.

Dalje kliknite na “My Account”, a zatim kliknite na ““Preferences”.

Klikom na  “Preferences” moći ćete promijeniti željenu vremensku zonu iz odjeljka Vremenska zona zaslona. Da biste dovršili promjenu, kliknite zeleni gumb “Update”.

(4) Unesite iznos uloga
Nakon što kliknete na koeficijente na koje želite uložiti okladu, odabir oklada prikazat će se pod “Bet slip” koji se nalazi na desnoj strani zaslona.

Nakon što unesete svoj ulog (iznos novca na koji želite kladiti), iznos novca (ulog + dobit) koji ce te dobiti ako  pobijedite okladu, automatski će se prikazati pod stavkom “To Return”.

Nakon što uložite ulog za okladu, kliknite na žuti gumb “Place Bet” kako biste dovršili okladu.

※ Ostale opcije
Na desnoj strani ce vam se pojaviti ukupan broj razrada na koji se mozete kladiti u ovom primjeru 72

Primjeri razrada
Dvostruka šansa – Double Chance

Dvostruka šansa’ je oklada koja sadrži dva od tri moguća tipa, za razliku od normalne ‘1 X 2’ oklade koja se sastoji od samo jednog tipa. Na taj način povećavaju se Vaši izgledi da ostvarite dobitak!

Correct Score – Točan rezultat

Oklada “Correct Score” znači da se možete kladiti na ono što mislite da će biti konačni rezultat igre.

Poluvrijeme/kraj – Half Time/Full Time

Oklada “Half Time / Full Time”, također poznata kao klađenje “1. poluvrijeme / drugo poluvrijeme”, znači da se možete kladiti na ono što mislite da će biti ispravan rezultat prvog poluvremena i konačni rezultat , Koristeći primjer Man Utd – Swansea, ako je rezultat u poluvremenu 0-1 i konačni rezultat 2-1, trebali biste se kladiti na “Swansea – Man Utd” kako biste osvojili ulog.

Golovi iznad / ispod – Goals Over/Under

Under/over je oblik klađenja na broj golova koji ce biti postignuti tokom meca. Ovaj oblik klađenja se ne odnosi samo na nogomet, neko na manje-više sve sportove. Under/over je klađenje na broj pogodaka na nekom sportskom događaju,odnosno možete se opkladiti da li će biti više ili manje pogodaka od odredjenog broja koji ponudi kladionica.

Za nogometne utakmice ponuda se najčešće odnosi na 2,5 gola na utakmici, i kladite se na over 2,5 ako mislite da će biti tri ili više golova, ili na under 2,5 ako mislite da će biti dva ili manje golova.

Draw No Bet

Oklada “Draw No Bet” znači da se kladite na momčad koju mislite da će pobijediti. Ako je ishod neriješeno, vaš će ulog biti vraćen vama i neće nastati nikakav gubitak.

 Azijski hendikep – Asian Handicap

Azijski Hendikep vrsta oklade je vrlo popularna u Aziji i dolazi iz Azije, kao što već samo ime kaže. Prednost ove oklade je da treba samo jednu okladu pogoditi, znači postoje samo dvije mogućnosti, a ne kao u fudbalu tri (1-X-2). AHC ima još jednu prednost, a to je kada igra veliki favorit protiv totalnog outsajdera, onda imate mogućnost oklade da će favorit pobijediti sa dva, tri ili čak više golova razlike.

Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno.

Please gamble responsibly. 18+|Gamble Aware. Gamble Responsibly, T&Cs apply

bet365 vodič