Kako se registrovati na bet 365 kladionicu?

Otvaranje racuna kod bet365 online kladionice je brzo i jednostavno..

Pravljenje naloga na Bet365 je lako i traje samo nekoliko minuta potrebnih da ispunite svoje podatke, a zatim potvrdite svoj račun.Ovde možete pronaći detaljne informacije i korake za otvaranje novog računa na Bet365.Bet365 kladionica svojim korisnicima daje “All-in-one account” (Jedan nalog za sve),koji vam omogućava jedinstven pristup čitavoj ponudi bet365 kladionici, casinu, pokeru, bingu,bez potrebe za višestrukim registracijama..

(1) Kliknite logo ispod ili uzmi bonus  u nastavku da biste pristupili bet365 kladionici

(2) Kliknite na “SPORTS” sliku

Ako prvi put pristupate stranici bet365, morat ćete kliknuti na “SPORTS” sliku kao što je gore prikazano. Ako se zaslon “SPORTS” ne prikaže, prijeđite na korak 3.

Ako se ova stranica ne prikazuje na vašem željenom jeziku, možete promijeniti jezik tako da odete na lijevu stranu zaslona kako biste odabrali jezik koji zelite.

(3) Kliknite  “Join now” u prevodu Pridružite se sada

“Join Now” bi trebao biti u gornjem desnom dijelu web stranice

(4) Nakon što kliknete “Join now””, pojavit će se sljedeći formular za unos vaših podataka

Ovde ispunite trazene podatke,ime ,prezime,email adresu,datum rodjenja,pistanski kod,broj telefona,jezik,korisnicko ime i lozinku, fourdigit security number sigurnosni broj od 4 broja 

(5) Registracija je gotova

Kada popunite formular u potpunosti, kliknite na “Join now” na dnu formulara i uspjesno ste registrovali racun kod bet365 kladionice.Odmah mozete pristupiti vasem racunu koristeci vase usernam i lozinku.

Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno.

Please gamble responsibly. 18+|Gamble Aware. Gamble Responsibly, T&Cs apply

bet365 vodič