Kako uplatiti novac na skrill?

Skrill Moneybookers
Skrill se može napuniti na više načina u zavisnosti od valute u kojoj se vodi skrill račun.
Uplata Bank depositom – ovim načinom možete direktno sa računa iz Vaše banke prebaciti novac bankarskim transferom na svoj Skrill nalog.
Uplata kreditnom ili debitnom karticom – najbrži način uplate depozita. Skrill podržava sve tipove kreditnih i debitnih kartica: AMEX, VISA, MasterCard, Diners, Maestro.
Uplata depozita putem Paysafe kartice koje se mogu kupiti u svim EU zemljama na kioscima, benzinskim pumpama i raznim trgovinama, a mogu se upotrebljavati iz bilo koje zemlje.

https://account.skrill.com/signup?locale=en&promo_id=16259188&rid=1105069
Kako uplatiti novac na skrill?

Uplata Bitcoinom – više informacija o Bitcoinu možete naći ovde

Skrill račun možete napuniti tako da kad se ulogujte unutar vašeg računa kliknete na „Upload

Otvoriće vam se stranica sa načinima za punjenje Skrill računa, Izaberite jedan od načina i napunite svoj Skrill račun. Uplate Bitcoinom, Netellerom ili karticom su instant, novac će odmah biti na Skrill računu a ako izaberete bankovni transfer potrebno je 3-5 radnih dana da se novac pojavi na Skrill računu.

(1) Prijavite se u Skrill (bivši Moneybookers)

Skrill Prijava


Ako se skrill sajt ne prikazuje na željenom jeziku, možete promijeniti jezik tako da u gornjem desnom dijelu zaslona odaberete jezik koji želite odabrati.

Kliknite “Sign up” u gornjem desnom kutu da biste nastavili.

(2) Nakon što kliknete “Sign up””, pojavit će se sljedeće

Unesite podatke za prijavu email i lozinku i kliknite na “Login” kako bi  za pristupili vasem računu.

※ Ovisno o zemlji u kojoj ste naveli gdje se nalazite tijekom postupka registracije računa, zaslon vašeg računa može biti nešto drugačiji od onoga što je prikazano na slikama ispod na ovoj stranici. Naprimer gradjani drzava koje nisu clanice EU i Sepe nemaju opciju Skrill card i mogucnosti depozita su razlicite. Posto mi zivimo u  Velikoj Britaniji ovaj racun je u funtama GBP dok se dole vidi kako izgleda van EU

(3) Kliknite “Prijenos” da biste vidjeli opcije depozita  

Nakon što se uspješno prijavite, kliknite “Upload” u desnom dijelu zaslona da biste vidjeli dostupne opcije depozita.

(4) Uplata kreditnom / debitnom karticom

Da biste odmah uplatili depozit na svoj Skrill račun putem kreditne / debitne kartice, prvo trebate registrirati kreditnu / debitnu karticu. Kliknite “Cards & Bank Account”

Klikinite  Add credit or Debit card Nakon toga unesete podatke o vašoj kreditnoj / debitnoj kartici card number broj kartice ,expiry date datum isteka kartice i ccv kod od 3 broja koji bude na poledjini svake kartice .Depoziti putem kreditne ili debitne kartice odmah će se pojaviti na vašem Skrill račun  .

Sledeći korak od Vas zahteva verifikaciju kartice čiji su podaci uneti, nakon koje ćete biti u mogućnosti da uplatite novac na Skrill nalog i povećate limite transakcija. Verifikacija se vrši na sledeći način:

1. Skrill zadužuje Vašu karticu nasumičnim iznosom (od 1.01 do 2.99)

2. Neophodno je da proverite izvod Vaše kartice i potvrdite skinutu sumu

Nakon svake uplate, Skrill od Vas zahteva da odredite u koje svrhe ćete koristiti uplaćeni novac.

Automatski je označeno “Non-gambling”, ali imajte u vidu da se novac uplaćen u ovu svrhu ne može koristiti za klađenje.

Uplatu novca sa Vaše kartice na Skrill nalog i verifikaciju kartice potvrdite klikom na dugme “Debit amount and verify”.

Pre toga, ukoliko planirate da uplaćen novac korisite za klađenje, označite “Gambling” opciju.

(6) Uplata Bank Transferom

  • Uplata Bank depositom – ovim načinom možete direktno sa računa iz Vaše banke prebaciti novac bankarskim transferom na svoj Skrill nalog. Ova opcija je podržana u većini država. Uslov je da račun sa koga uplaćujete novac glasi na Vaše ime. Ovim načinom uplate depozita, neophodno je najčešće 2-5 radnih dana, kako bi vam novac bio na raspolaganju na Vašem nalogu.

Da biste odmah uplatili depozite na Skrill račun putem bankovnog prijenosa, najprije ćete morati registrirati svoj bankovni račun. Kliknite “Cards and bank accounts” kako je prikazano na slici ispod.Na isti racun cete moci i povlaciti vasa sredstva.

Zatim kliknite  ljubičasto dugme “Add Bank account”.

Otvaranje računa je potpuno besplatno – Skrill Moneybookers

Skrill vodič