Kako uplatiti novac sa Skrilla na bet365 kladionicu?

(1) Prijavite se na bet365 kladionicu
Trebat će Vam saldo od više od 10 USD / € 5 / £ 5 ili ekvivalent ako koristite drugu valutu na svojem računu Skrill (bivši Moneybookers) da biste ga prenijeli na svoj bet365 račun. Ako niste uložili 10 USD / 5 € / £ 5 ili ekvivalent na svoj Skrill račun, pogledajte ovu stranicu .

Ako imate više od  10 USD /5 € / £ 5 ili ekvivalent na računu Skrill, kliknite baner ili uzmibonus u nastavku da biste pristupili bet365.

Nakon unosa korisničkog imena i lozinke, kliknite “GO” za prijavu.

(2) Kliknite “Depozit” u gornjem desnom kutu zaslona

Nakon prijave, prikazat će se gornji desni dio zaslona i pojavit će se veza “Uplata”.

(3) Od dostupnih načina plaćanja odaberite Skrill

Nakon što odaberete Skrill, preporučujemo da odaberete istu valutu kao i vaš račun Skrill za valutu klađenja kako biste smanjili provizije za transakcije prilikom uplata i povlačenja s računa bet365. Zatim unesite iznos koji želite uplatiti (trebao bi biti veći od US $ 10 / € 5 / £ 5 ili protuvrijednost). Na kraju, unesite lozinku, a zatim kliknite “Make Deposit”.

(4) Nakon što kliknete “Make Deposit”, bit ćete preusmjereni na Skrill stranicu

Na sljedećoj stranici od vas će se tražiti da unesete pojedinosti o kreditnoj kartici. Zanemarite to i pomaknite se do dna zaslona i kliknite “I already have a Skrill account” odnosno “Već imam Skrill račun”   , kao što je prikazano na gornjoj slici.

(5) Prijavite se na svoj Skrill račun

Na sljedećoj stranici prijavite se na svoj Skrill račun tako da unesete svoju  e-mail adresu i lozinku za Skrill da biste dovršili transakciju .

※ Napominjemo da Vaša e-mail adresa kod Skrilla mora biti ista kao i vaša registrirana e-mail na bet365 kladionici. Ako to nije slučaj, možete dodati svoju registriranu e-mail adresu sa bet365 kao drugu e-mail adresu u Skrillu slijedeći dolje navedene korake.

(1) Prijavite se u Skrill

Nakon prijave na Skrill  kliknite “Settings” kao sto je pokazano na slici

(2) Kliknite personal info

Kada pristupite kartici “Personal info”, kliknite Edit i unesite novu email adresu a zatim kliknite “Add”kako bi je dodali,  kao što je prikazano na donjoj slici.

Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno.

Please gamble responsibly. 18+|Gamble Aware. Gamble Responsibly, T&Cs apply

bet365 vodič