Pomoc oko izbora online kladionice?

Najprije, Važno je izabrati kladionicu od povjerenja koja je stekla kredibilitet kod svojih korisnika i koja je poznata. Kako ovo provjeriti? Postoje sajtovi poput ovog gde možete naći nešto potrebnih informacija.

Takođe, one najpoznatije kladionice su prisutne u svojim reklamnim kampanjama i na sportskim terenima, stoga obratite pažnju kada gledate koju utakmicu na reklame oko terena. postoje takođe forumi gde se diskutuje o online kladionicama. Pametno je pogledati kakva iskustva su imali drugi koristeći usluge kladionice u kojoj mislite da otvorite nalog.

Imamo spisak kladionic od povjerenja na našem sajtu. Neke od njih smo i detaljno opisali pa pogledajte kakva su naša iskustva. Bacite pogled jer možete uštedjeti puno novca i živaca. Nemojte praviti greške koje je već neko iskusio. Najbolja varijanta je da se kladite kod svih preporučenih kladionica jer su kvote na razne dogadaje različite i po potrebi možete odigrati opkladu u internet kladionici koja daje najveću kvotu za pojedini događaj….

Top 10 kladionica najboljih i najpouzdanjih online kladionica po našem izboru:

Rang
Sajt
Bonus
Rating
Posjeti
1 Bonus dobrodošlice za nove korisnike 200 EUR Posjeti Detaljno
2 100% do 25 EURT & C Apply Posjeti Detaljno
3 100% bonusa na prvu uplatu do 130 EUR Posjeti Detaljno
4 100% do 122 € bonusa dobrodošlice Posjeti Detaljno
5 Posjeti Detaljno
6 €25 Besplatna opkladaT & C Apply Posjeti Detaljno
7 100% sve do 130EURT & C Apply Posjeti Detaljno
8 Bonus 50% na uplatu do maximalnih 1.000$ Posjeti Detaljno
9 Besplatna oklada Bonus trenutno ne vаži ni za jednu ex-yu zemlju.T & C Apply Posjeti Detaljno
10 200% bonus na prvu uplatun sve do 30EUR Posjeti Detaljno

Kako izabrati online kladionicu?

Odlučili ste se kladiti online. Znate puno o sportu i mislite da imate dobre šanse protiv kladionice. Jedino pitanje koje se postavlja je: „U kojoj online kladionici se kladiti?“ tj. „Kako izabrati online kladionicu?“

Pouzdanost

Budući da ćete svoj novac uplatiti na račun kod online kladionice, želite biti sigurni da je odabrana kladionica pouzdana i da je vaš novac na sigurnom, te da ćete brzo i jednostavno moći doći do njega ako vam zatreba. Iz tog razloga treba birati stabilnu kladionicu za koju postoji mala vjerojatnost da će zapasti u financijske probleme.
To su uglavnom starije kladionice koje na internetu posluju već godinama i imaju već milijune klijenata. Sve naše preporučene kladionice su takve.

Minimalni depoziti i provizije
Za svaku kladionicu bi trebali provjeriti koliki je minimalni depozit te kolike su provizije na depozite i kod povlačenja novaca. Neke kladionice na sebe preuzimaju sve troškove transfera novca dok druge to stavljaju na teret kladitelja. Također u jednoj kladionici jedan način depozita može biti besplatan, dok neki drugi ima troškove. Treba tražiti kladionice gdje postji bar jedan način depozita koji je besplatan za kladitelja. Idealno bi bilo da kod nijedne metode nema troškova.

Na što se volim kladiti?
Svatko bi se trebao kladiti na sportove koje voli i u kojima uživa. Stoga u kladionici treba provjeriti u kojoj mjeri kladionica pokriva sportove u kojima vi uživate. Da li pokriva samo glavne lige ili i niže, koliko se različitih opcija nudi za svaku utakmicu, te kakvi su koeficijenti. Uvjerite se da kladionica nudi baš ono što vi želite.

Usporedba koeficijenata
Kad kupujete televizor ili neku drugu stvar, vjerovatno prije toga provjerite cijene u više trgovina kako bi izabrali najbolju ponudu. Nema razloga da to ne učinite i kad je kladionica u pitanju. Jednostavno govoreći, veći koeficijenti znače više novaca u vašem đepu. Stoga je preporučljivo imati račune u više kladionica i prije klađenja provjeriti koja nudi najveći koeficijent za željenu okladu te se tamo onda i kladiti.

Bonusi i promocije
Kako na internetu ima jako puno kladionica i sve se one bore za iste klijente, većina njih nudi razne bonuse kako bi potakle kladitelje da isprobaju njihovu kladionicu i nakraju postanu redovni korisnici.
To su hvale vrijedne akcije od strane kladionica koje svakako treba iskoristiti.
Osim raznih bonusa za upis, mnoge kladionice redovito nude i razne promocije koje vam mogu klađenje učiniti ne samo zanimljivijim nego možete osvojiti i razne nagrade, npr. televizore, računala, pa čak i putovanja na utakmice Lige prvaka.