Queen of Hearts slot slot

€1500 Bonus dobrodošlice Igraj slot

Queen of Hearts slot Features

Queen of Hearts slot Information

  • Software: Novomatic slot mašine
  • Priređivač: : Novomatic
  • Progresivni Jackpot: : Ne
  • Bonus runda: : Da, uz 3+ kraljice
  • Oglašeni procenat isplate: : 96.4%
  • Broj isplatnih linija: : 1-10

Queen of Hearts slot slot

€1500 Bonus dobrodošlice

Opis Igre i Simboli za Queen of Hearts slot

Ovaj slot aparat se igra na od 1 do 10 isplatnih linija, kako ti drago. Pravila su jednostavna- cilj igre je dobiti što više istih simbola na jednoj isplatnoj liniji. Najvredniji simbol tvog iščekivanja je srce i ono donosi ubedljivo najviše novca. Ko je rekao da se novac i emocije ne mešaju, bogami grdno se prevario – kad god dobijemo srce viška, novac je usledio, a za njim se i naš emotivni boljitak. Srce menja sve druge simbole izuzev same kraljice. Sledeći simbol na listi najtraženijih je Queen of Hearts kao takva. Namiguša zadirkuje, što jeste jeste, ali daleko od toga da ne daje. Ono što namiguša ne kaže je da sem što daje novac je da daje i besplatne runde. Ako dobiješ 3, 4 ili 5 kraljica, okida se 8, 15 ili čak 20 bonus rundi. A svi znamo koliko volimo besplatne vožnje. I to nije kraj! Nakon svake bonus runde se može pojaviti anđelčić Amor i zabosti srce bilo gde na ekranu pride! Bonus srca ostaju tu gde su i nose nove dobitke. Queen of Hearts igra je u ovome vrlo darežljiva.

 

Uglavnom, Queen of Hearts slot nudi vrlo inventivan razvoj događaja u igri i zato ga cenimo. Novomatic je zaista nadmašio samog sebe kada je kreirao ovaj slot aparat. O njima možeš saznati više ovde. Sigurno ti neće biti dosadno sa Queen of Hearts slot mašinom, a usput se možda i zaljubiš kao mi u bettingexpert-u. Na donjem meniju podešavaš uloge po isplatnoj liniji, kao i koliko isplatnih linija želiš u svojoj Queen of Hearts slot avanturi. Što više isplatnih linija, to je veći potencijalni dobitak po spinu.

 

Queen of Hearts Isplata

Kao što možeš da vidiš, Queen of Hearts slot je vrlo izdašan kada su u pitanju šanse za dobitak. Bonus runde koje donosi kraljica, donose Amorčića koji svoje ljubavne strele okida pravo u srca ekrana, a samim tim i u srce isplata. Sem toga, čim dobiješ nešto vredno, ostvara se nova mogućnost kockanja za duplo ili ništa po principu predviđanja boje sledeće karte i nizu. Bila ona crna ili crvena, kraljica se vazda rasipala. Za one koje vole da reskirajum ovo je prava poslastica, ali mi volimo da se vodimo sledećim pravilom- ako je dobitak sitan, kockamo, a ako je dobitak sam po sebi velik, onda ga radije stavimo odmah u džep. Nećemo da se lažemo, ni mi par puta nismo odoleli kao i svi, ali smo vremenom naučili Queen of Hearts igru namigušu. Ako imaš herca, samo napred!

 

Queen of Heart Bonus

Ovaj romantični slot se igra online, a ako tražiš najbolje bonus uslove za njega, onda je kazino Unibet pravo mesto za tebe. Nakon prve uplate kod njih, dodaće ti bonus 100% iznosa koji si uplatio, do 100 eura za igru kod njih. Drugim rečima, ako na primer uplatiš 10€, oni će na to dodati još svega 10. Ako uplatiš 50, oni će dodati još 50€ itd. sve do maksimalnih 100 €. Ovo je ubedljivo najbolja bonus ponuda za nove članove koju smo pronašli online. Imaj na umu da se odnosi samo na prvu uplatu i iskoristi to maksimalno, kako bi ti i bonus bio što veći. Sem toga, imaju  i besplatnu varijantu Queen of Hearts slot aparata, pa se možeš prvo izvežbati za dž, a potom igrati za pravi novac i prave dobitke kada stekneš iskustvo.

 

Bonus dobrodošlice za nove korisnike 100 EURT & C Apply