Ecopayz

EcoPayz je međunarodna online banka i online procesor plaćanja koji Vam omogućuje transakcije novca preko interneta, brzo, jednostavno i sigurno. Ecopayzje dobra alternativa poznatim i popularnim u svijetu online klađenja online bankama i platnim procesorima poput Skrilla ili Netellera.
Sa EcoPayzom možete brzo uplatiti i isplatiti novac sa online kladionica i online kazina.

Ecopayz, nekad poznat kao Ecocard je online banka i platni procesor sa sjedištem u Velikoj Britaniji .Ecopayz posjeduje licencu za poslovanje i bavljenje online bankarstvom od Britanskog financijskog regulatora (FCA)

Ecopayz web stranica je dostupna na 8 različitih jezika: engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, turski, ruski i arapski.A račun na Ecopayzu se može voditi u 47 valuta.Račun je pored vodećih valuta USD ili EUR mogće imati i u hrvatskim kunama HRK,bosanskoj marci KM ili srpskom dinaru.Otvaranje Ecopayz računa je potpuno besplatno i traje svega nekoliko minuta.

Otvaranjem Ecopayz računa možete zatražiti Ecopayz Mastrecard kartice koje su dostupne za sve ljude iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije. Ecopayz kartice su MasterCard kartice koje se vežu uz vaš Ecopayz račun, a pomoću njih onda možete dalje vršiti sigurna plačanja ili povlačenje uloga sa online kladionica. Postoje dvije vrste Ecopayz kartica:

Ecopayz MasterCard i Ecopayz Virtual MasterCard. Virtual je virtualna kartica kojom možete obavljati bilo kakav online shoping ili direktno uplaćivati na online kladionice, a Prepaid MacterCard je prava fizička debitna kartica koju dobijete na svoju kućnu adresu, a sa njom onda dalje možete kupovati po trgovinama ili podizati novce u bilo kojoj državi i na bilo kojem bankomatu sa MasterCard oznakom,isto tako sa ovom karticom možete plaćati online. Izdavanje Ecopayz MacterCard je potpuno besplatno i

Procedura za otvaranje računa kod EcoPayz traje samo nekoliko minuta i potpuno je besplatna.
Klikom na ovaj link otvoriće se stranica sa obrascem koga treba popuniti informacijama kao sto su username ili korisničko ime ,lozinka ili password,email i personalni podaci kao što su ime ,prezime,adresa stanovanja,broj telefona itd Nakon što ispunite ovaj kratki formular kliknite na zeleni gumb “Create account” i Ecopayz račun će biti kreiran.

Ecopayz se može napuniti kreditinim i debitnim karticama uz proviziju od 2.5% i bankovnim transferom bez provizije.

Nakon registracije potrebno je proci standardnu verifikaciju identiteta i mjesta stanovanja ,slanje personalnih dokumenata i komunalnog računa kako bi račun bio verifikovan.

Ecopayz nije toliko popularn kao Skrill i Netller tako da ga ne podržavaju baš sve online kladionice i kasina.

Lista svih boljih online kladionica koje prihvaćaju Ecopayz kao način za uplate i isplate

Rang
Sajt
Bonus
Rating
Posjeti
1 100% do 25 EURT & C Apply Posjeti Detaljno
2 100% bonusa na prvu uplatu do 130 EUR Posjeti Detaljno
3 100% do 122 € bonusa dobrodošlice Posjeti Detaljno
4 Bonus 100% do 130€T & C Apply Posjeti Detaljno
5 Besplatna oklada Bonus trenutno ne vаži ni za jednu ex-yu zemlju.T & C Apply Posjeti Detaljno
6 200% bonus na prvu uplatun sve do 30EUR Posjeti Detaljno
7 10% bonus na prvu uplatun sve do 100EUR + €10 Free BetT & C Apply Posjeti Detaljno
8 100% sve do 130EURT & C Apply Posjeti Detaljno