Pinnacle kladionica

RANG BONUS RATING POSJETI
6
Najveće kvote na internetu Posjeti

Pinnacle kladionica

 • Najmanje margine u industriji
 • Ne limitiraju profesionalne igrače
 • Najveće kvote na internetu
 • Prednosti
  • Nema limitiranja uspješnijih igrača
  • Visoki limiti
  • odlična reputacija
 • Mane
  • Nema live prenosa
  • Ne postoji opcija Cash out

Pinnacle kladionica info

Ime Pinnacle kladionica
Websajt adresa www.pinaclesports.com
Pocela sa radom 1998
Sjediste Curacao
Isplata opcije Visa,Neteller, Skrill, Paysafecard,Bank transfer,Ecopazy

Pinnacle sports spada u sami vrh online kladionica, medju nekoliko online kladionica.Pinnacle Sports kladionica prije znana kao Planet Pinnacle osnovana je 1998. godine i u kratkom vremenu je postala jedna od najcjenjenijih svjetskih kladionica. Iz Pinnacle Sports kladionice često ističu kako je Pinnacle kladionica osnovana za profesionalne kladioničare Od 1998. godine Pinnacle sports kladionica privlači profesionalne kladitelje.Pinnacle uziva visok rejtig kod igraca koji znaju sta hoce i biraju samo najbolje. Pinnacle je poznat i po izvrsnim koeficijentima, širokoj ponudi azijskih hendikepa i prihvaćanju velikih uloga. Pinnacle dopusta ogromne uloge na svoju ponudu, sto ih razlikuje od kladionica koje znaju ograniciti ulog na određenu utakmicu na samo nekoliko eura, ili jos gore, sustavno ogranicavati uloge igracu koji dobiva . U Pinnacleu se igrac ne može susresti s takvom praksom.Pinnacle web stranica je dostupna na 17 jezika – engleski, španjolski, italijanski, njemački, francuski, poljski, švedski, finski, norveški, ruski, c(eški, portugalski, kineski (tradicionalni i pojednostavljeni), japanski, hebrejski i tai.

Otvaranje racuna i uplate / isplate

Otvaranje racuna je besplatno,brzo i jednostavno.Na sajtu kladionice kliknete na “Open An Account Today” i ispunite formular za registraciju. Uplata novca na racun kod Pinnacle Sports kladionice moze se obaviti putem bankovnog transfera, kreditnih i debitnih kartica VISA, MasterCard, Maestro, ClickAndBuy, EntoPay, Skrill (Moneybookers), Neteller.Igraci imaju pravo na jednu besplatnu isplatu svaki mjesec a za sve druge isplate u istom mjesecu Pinnacle kladionica naplacuje proviziju za povlacenje novca od 12 EUR.Minimalni iznos isplate je 10 EUR.Pinnacle kladionica veoma brzo isplacuje na moneybokers ili neteller za isplate do 3000EUR novac stigne za svega nekoliko minuta do za iznose preko isplata je u toku dana. .

Pinnacle Sports PONUDA
Kladioničarska ponuda ove kladionice uključuje područja kao što su fudbal, hokej, miksovane borilačke vještine, bejzbol, američki nogomet, košarka, tenis, golf, kriket, badminton, boks, pikado, rukomet, poker, odbojka ili vaterpolo.Bogata i opsirna ponuda, sigurno ce privuci svakog ljubitelja americkih sportova. Tu ce te naci najvece koeficijente na sve americke sportove (MLB, NBA, Basketball NCAA, WNBA, NFL, Football NCAA, NHL…)

Pinnacle Sports Mobile
Kladionica Pinnacle Sports pruža i mogućnost klađenja preko mobilnog uređaja, što omogućava kladiteljima da ostave oklade brzo i efikasno sa svojih mobitela. Platforma za mobitele je laka za upotrebu, brza i optmizirana za telefone novije generacije

Pinnacle Sports Bonus
Pinnacle Sports kladionica u ponudi nema bonus za nove korisnike ali su njihovi visoki koficjenti bolji od bonusa

Mobilna verzija i mobilno klađenje

Pinnacle također nudi mobilnu verziju i aplikaciju,gde igrači mogu lako staviti svoje oklade direktno iz svojih pametnih telefona ili tableta. Mobilna verzija i aplikacija Pinnacle Sports kladionice su dostupni za uređaje na iOS (iPhone / iPad),i za Android.

Veliki minus Pinncale kladionice Pinnacle je da oni nude priliku gledati utakmice u realnom vremenu direktno preko sajta kladionice. Takozvani livestrim nije među dodacima koje nudi ovaj kladionica.
Pinnacle Sports je online kladionica koja nudi najviše kvote. Pinnacle kvote određuje sa najmanjom profitnom marginom , samo 2-3% nae. Kvote bez konkurencije su njena najveća prednost ove online kladionice.Pinnacle je i kladionica koja za svoje korisnike cilja najozbiljnije igrače i profesionalne kladioničare.

Pinnacle kladionica - OTVORI RACUN
Najveće kvote na internetu
4.9
4.9
Najveće kvote na internetu