Savjeti za slot igre

Bonus dobrodošlice za nove korisnike 100 EURT & C Apply

 

 • Igrajte samo s novcem koji si možete dozvoliti izgubiti
  Prednost kuće kod slot igara je među najvećim u casinu, a to znači da postoji i veća šansa da ćete svoj novac izgubiti. Osim toga slot igre su vrlo zabavne i može se lako dogoditi da igrate dulje (i izgubite više) nego što ste planirali.
 • Čitajte isplatne tablice
  Prema isplatnim tablicama se može vidjeti kako neka igra isplačuje. Ako ima dosta kombinacija koje isplačuju manje dobitke, tada ta igra češće isplačuje, ali manje dobitke. Ako ima više kombinacija koje isplačuju veće dobitke, tada ta igra rijeđe isplačuje, ali onda isplačuje i veće dobitke.
 • Jackpot slotove igrajte s maksimalnim brojem novčića
  Vrlo često slot igre koje isplačuju jackpotove, te jackpotove isplačuju samo ako se igra sa maksimalnim brojem novčića. Stoga ako lovite jackpot uvijek igrajte s maksimalnim brojem novčića.
 • Osigurajte profit
  Ako ste osvojili kakav veći dobitak, tada „osigurajte svoj profit“ tako što ćete svoj početni ulog i nešto dobitka staviti na stranu. Jer nema ništa goreg nego kad nastavite i dalje igrati i na kraju izgubite sve. Ovako ako i izgubite veći dio dobitka još uvijek će vam dovoljno ostati da se možete osjećati kao dobitnik.
 • Zabavite se
  Slot igre su najzabavnije igre u casinu, što je glavni razlog njihove ogromne popularnosti. Stoga kad ih igrate jednostavno se opustite i uživajte. Odvojite za igru dio novca koji ste spremni izgubiti, pa ako dobijete – super, a ako izgubite, barem znate da ste se zabavili.
€1500 Bonus dobrodošliceT & C Apply