Mitovi o slot igrama

 

 • Rezultati slot mašina ovise o prethodnim rezultatima
  Ovo je vjerovatno najrašireniji mit o slot igrama. Mnogi misle da ako neka slot igra nije isplatila veliki dobitak duže vrijeme, da se povećava mogućnost da se to dogodi u narednom periodu. Međutim istina je da je svaki spin potpuno nezavisan i prethodni rezultati ne utječu na njega. Danas svim slot igrama upravlja software i generator slučajnih brojeva, koji osiguravaju da je svaki spin nezavisan od prethodnih.
 • Slot igre isplačuju u ciklusima koje je moguće predvidjeti
  Postoje ljudi koji bilježe svoje rezultate na slot igrama vjerujući kako je moguće otkriti dobitne i gubitne cikluse. I ovo vjerovanje je potpuno pogrešno jer kako je već prije rečeno, slot igrama upravlja generator slučajnih brojeva i svaki spin je nazavisan. Stoga ne postoje unaprijed određeni dobitnički ili gubitnički ciklusi.
 • Netko je dobio jackpot na slot automatu koji sam upravo napustio. Da sam još ostao taj jackpot bi bio moj
  Ovaj mit se temelji na onom da je moguće unaprijed odrediti kada neka slot igra isplačuje. Činjenica je da ishod svakog spina određuje generator slučajnih brojeva i da se jackpot može pojaviti u svakom spinu. Prema tome i da ste ostali kod te slot mašine koja je isplatila jackpot ne mora značiti bi ga vi dobili.
 • Slot igre isplačuju više kad se igra sa samo jednim novčićem
  Sam mehanizam koji određuje ishod svakog spina nema pojma s koliko vi novčića igrate. Što znači da će ishod nekog spina biti jednak bez obzira s koliko novčića igrate.
 • Postoji sistem koji može pobijediti slot igre
  Kratko i jasno – ne postoji. Prednost kuće kod online slot igara je dosta visoka (3 – 8%) i ne postoji sistem kojim bi se ta prednost kuće mogla poništiti. Kod slot igara jedino možete računati na sreću, ne na sisteme.
€1500 Bonus dobrodošliceT & C Apply