888 poker soba

RANG BONUS RATING POSJETI
3
88$ BONUS BEZ DEPOZITA  Posjeti

888 poker soba

 • Super freeroll tiketi za nove igrače
 • Ulaznice za iPad 2 turnire
 • Prednosti
  • 888poker je pokrenuo fantastičnu promociju te trenutno daju poker bonus bez depozita u vrijednosti od čak 88$.
 • Mane

888 poker soba info

Ime 888 poker soba
Websajt adresa https://www.888poker.com
Isplata opcije Visa,Neteller, Skrill, Bank transfer

Ako tražite novu sobu za kvalitetnu poker akciju onda 888 poker može biti dobar izbor za vas. Dobro filtriran izbor poker igara na ovoj poker sobi može biti koristan u izgradnji vašeg bankrolla. Ovog ljeta 888 poker soba obiluje raznim promocijama u kojima ćete se boriti za dio velikog iznosa novca koji će biti sadržan u nagradnim fondovima turnira. Njihov nedavno rekonstruirani softver ukazuje na veliko ulaganje koje su usmjerili kako bi poboljšali uvjete za igru i zadržali igrače na svojim stranicama.

 

 • AKTUALNO:
  Najzanimljivije novim igračima na 888 pokeru biti će svakako mogućnost da dobijete ulaznice za bogate dnevne freeroll turnire, i to: 7 tiketa za freerollove od 500$ i jedan tiket za freeroll od 1.000$. Sve što je potrebno jeste registrirati se putem linka na dnu stranice i postaviti minimalni depozit. Ulaznice ćete dobiti u roku od 48 sati.
 • BONUS:
  888Poker nudi početni bonus od 100% do maksimalnih 400$ na vaš prvi depozit. Za razliku od drugih poker soba to uključuje 25% do 100$ odmah na vaš račun, a ostalih 75% do 300$ za svakih 14 Comp bodova 1$ bonusa. Depozit metode koje možete koristiti za postavljanje vašeg depozita jesu: Visa, Master Card, Neteller, Skrill.
 • TURNIRI:
  Baza igrača na 888 pokeru je zadovoljavajuća, posebice nakon nove strategije kompanije, redizajna brenda, jakog oglašavanja putem televizije i interneta. Cash igrači će svaki dan moći pronaći oko 2.000 igrača za cash stolovima, dok je broj igrača za turnirskim stolovima oko 8.000 u prosjeku. Za stolovima većinom se igra Texas holdem poker tako da oni koji preferiraju i druge poker igre možda neće biti zadovoljni.

 

888poker – 88$ BONUS BEZ DEPOZITA 

Bonus vrijedi za sljedeće zemlje:

 

Australia, Austria, Belarus, Canada, Cyprus, Czech Republic, Finland, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Japan, Kuwait, Lebanon, Luxemburg, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Singapore, Slovenia, Sweden, Switzerland, Ukraine, Lithuania, Latvia, Kazakhstan, Argentina, Colombia, Peru, Mexico, Chile, Georgia, Serbia, Moldova, Armenia, Uzbekistan, CroatiaMacedonia, Slovakia, Philippines, Venezuela, Bangladesh, Aland Islands, Pakistan, Estonia, Mongolia, Thailand, Morocco and Tunisia.

 

 

Dakle svi iz Hrvatske, Srbije i Makedonije koji se trebali bi dobiti 88$ na svom poker računu.

 

888 brend je jedan od najjačih u industriji igrara na sreću, pa osim pokera, imaju i izuzetno jak i poznat 888casino, kao i kladionicu, bingo i druge igre…

888 poker soba - OTVORI RACUN
88$ BONUS BEZ DEPOZITA 
4.9
4.9
88$ BONUS BEZ DEPOZITA