Bwin kladionica

RANG BONUS RATING POSJETI
25
Ostvarite Vaš bonus od 100 EUR Posjeti

Bwin kladionica

 • Uzmite FreeBet okladu do €50 svaki dan!
 • Football Expert Igrajte za 15.000 € svaki tjedan
 • Prednosti
  • Atraktivna dizaijn
  • Prevedena na hrvatski
  • Ogromna ponuda za klađenje
  • Prenosi uživo
 • Mane

Bwin kladionica info

Ime Bwin kladionica
Websajt adresa www..bwin.com
Pocela sa radom 1999
Sjediste Austrija
Isplata opcije Visa,Neteller, Skrill, Paysafecard,Bank transfer,Ecopazy

Bwin Kladionica je poznata Austrijska online kladionica. Bwin kladionica osnovana je 1999.godine sa sjedištem u Beču gdje kotira i na Bečkoj berzi, te je bila među prvima osnovanim internet kladionicama na online tržištu. Bwin je lider među internet kladionicama diljem Europe. Nudi na hiljade mogućnosti klađenja svakodnevno. U 2006. je preimenovana iz prvobitnog naziva BetandWin na jednostavniji naziv koji se lakše pamti – Bwin

Otvaranje racuna

Vrlo lako ce te otvoriti racun. Registracija je gotova za par minuta.Bwin je od nedavno preveden i na hrvatski jezik. Preko kladionice betandwin bwin mjesecno se kladi više od 2.000.000 ljudi, koji uplate više od 10 milijuna listica mjesecno.

Uplate i Isplate

Novac možete uplatiti kreditnom karticom ili najobičnijim bankovnim transferom i naravno putem Skrill-a(Moneybookers-a). Istog trenutka kada je novac uplaćen na Vaš Bwin (Betandwin) račun – možete iz velike ponude odabrati svoje parove i uplatiti listić. Na svoj račun možete uplatiti slijedeće valute: englesku funtu, švicarski franak, američki dolar, euro, danske krune, norveške krune i švedske krune. Najpametnije je izabrati euro €, jer se nakon odabrane valute, ona NE MOŽE MIJENJATI. Isplata se vrši direktno preko Skrill-a (Moneybookers-a) na Vaš račun, bankovnim transferom. Isplatu možete zatražiti u svakom trenutku. Minimalna isplata je 30 € (platiti ćete troškove transfera), a jednom mjesečno isplatu možete zatražiti besplatno (bez troškova transfera), dok je svaka isplata iznad 1000 € besplatna (bez troškova transfera).

Klađenje

Izaberete utakmice, a poslije odlučite da li ćete da igrate singlove ili odigrati više utakmica na tiketu. U vašem bet slipu odnosno tiketu vidite sve informacije o utakmici koju ste izabrali. Imate dobru istoriju svih opklada koje ste igrali. U donjem delu stranice imate spisak svih dosadašnjih opklada kao i opklade koje su u toku, odnosno open bets. Na sajtu možete birati između naših i engleskih kvota, a poseduju i dobru statistiku kao i vijesti za sve utakmice.

Tv prenosi na Bwin kladionici

Tehnicka podrška i SMS servis

Kladionica Bwin (Betandwin) sarađuje sa nizozemskom kompanijom Bibit, koja je osnovana 1997. godine, a koja je specijalizovana za više od 30 različitih metoda novčanih transakcija preko interneta.
Bibit je jedna od prvih tvrtki koje preko interneta osiguravaju siguran rad s novcem, kako prebacivanjem novca kreditnim karticama, tako i uplate/isplate preko novog SET protokola (Secure Elecrtonic Transaction) za još sigurnije online transakcije. Bibit ima velik broj sigurnosnih mjera kojima je neovlašten ulaz potpuno nemoguć. Zahvaljujući specijalnoj encrypt tehnologiji, dešifriranje osobnih podataka nije moguće. Bibit garantira da je njihov uplatno/isplatni sistem na raspolaganju klijentima više od 99,5 % vremena u mjesecu. Prvih 10 SMS je besplatno posle naplaćuju.

Bwin je od nedavno pokrenuo i program vjernosti b’inside, te na taj način svi korisnici dobivaju bodove sklapajući oklade, igrajući poker, casino ili druge igre, a sve te bodove, svakog trenutka možete zamjeniti za stvarni novac za klađenje, ili za neke od stvari kao npr. kada skupite dovoljno bodova možete naručiti Play Station 3, LCD televozor, raznu sportsku odjeću i obuću, poker ulaznice za turnire, te uz sve to bwin redovito daje mogucnost svojim vjernim članovima da bodove zamjene za nagradne igre u kojima mogu osvojiti 1.000€, 10.000€, a često su nagrade i druženje sa npr. igračima Real Madrida, noćenje u nekom luksuznom hotelu itd..

Ostvarite Vaš bonus od 100 EUR sada
Čim izvršite prvu uplatu, na Vaš račun bwin ce uplatit 100% do EUR 100!
Ostvarite dodatnih 100% do 100 EUR bonusa na iznos Vaše uplate.
Bonus će se pripisati na bazi prve uplate nakon otvaranja računa; tu uplatu potrebno je izvršiti unutar sljedećih 30 dana nakon otvaranja računa.

Uzmite FreeBet okladu do €50 svaki dan!
Postavite koliko želite kombiniranih oklada s dva ili više odabira po vašoj želji (svaki odabir mora imati koeficijent 1.50 ili više), te osvoji besplatnu okladu do €50 svaki dan!

Football Expert Igrajte za 15.000 € svaki tjedan
Točno prognozirajte najmanje 7 od 11 utakmica i osvojite jednu od Bwin vrijednih nagrada!

Osvojite FreeBet do 25 EUR svaki dan!
Uplatite pojedinačne oklade uživo na tenis s ukupnim koeficijentom od 2,00 ili višim i osvojite FreeBet do 25 EUR svaki dan tijekom US Open teniskog turnira (27.8.-8.9.2018.)!

Zakljucak

Kladionica sa najboljim dizajnom i rješenjem za live klađenje. Najbolje dizajnirana online kladionica sa najbolje osmišljenim LIVE kladenjem..

Bwin BONUS 25 eura

Bwin internet kladionica ima novu veliku promotivnu akciju za sve nove clanove. Bonus od 100% sve do 25 eura. Bwin vam poklanja dodatnih 100 eura BESPLATNO .


NAPOMENA: Jedan račun sistem. Otvaranjem racuna imaćete pristup sa istim računom cijelokupnoj Bwin ponudi Casinu, Live Casinu, Pokeru i Sportskoj kladionici.

Bwin kladionica - OTVORI RACUN
Ostvarite Vaš bonus od 100 EUR
0.5
0.5
Ostvarite Vaš bonus od 100 EUR