NordicBet kladionica

RANG BONUS RATING POSJETI
18
10 Euro Bonus besplatna oklada Posjeti

NordicBet kladionica

 • Pouzdana Nordijska kladionica
 • besplatna oklada 10 EUR Bonus
 • Prednosti
  • Više od 35 sportova na raspolaganju
  • Bogata ponuda
  • Bonus za nove igrače FRE BET 10 EUR
  • Live klađenje
 • Mane
  • Nema

NordicBet kladionica info

Ime NordicBet kladionica
Websajt adresa www.nordicbet.com
Pocela sa radom 2004
Sjediste Norveska
Podrska za korisnike [email protected]
Deposit Opcije Visa, Mastercard, Visa Electron, Neteller, Skrill, Paysafecard,Bank transfer
Isplata opcije Visa,Neteller, Skrill, ,Bank transfer,
Telephone +356-213-23638

NordicBet online kladionica osnovana je 2002. godine i smatra se jednom od vodećih evropskih kladionica. Mnogo su popularni među skandinavskim i nordijskim igračima. Ova skandinavska kladionica licencirana je na Malti. Od 2013 god. su u vlasništvu Betsson Grupe.

NordicBet web sajt je prijateljski raspoložen prema igračima sa puno korisnih statistika i mogućnosti. NordicBet nudi za klađenje 37 različitih sportova i razne dodatne oklade, razrade i direktne oklade na većinu sportova. Nordicbet.com uglavnom je poznat kao ekspert u skandinavskim sportovima (kao što je Finski bejzbol) i nordijskim ligama (švedski hokej liga, fudbalska Allsvenskan i Superettan, Tippeligaen i više).Na NordicBetu možete se još kladiti na fudbal, tenis, hokej na ledu, košarku, rukomet, odbojku, američki fudbal, ragbi, boks, bilijar, futsal, zimske sportove (skijanje, skokovi), pikado, stoni tenis, badminton i dr.  Osim standardnog klađenja na 1, X, 2 i dvoznaka možete se kladiti na poluvremena, poluvreme/kraj, hendikep, under/over broj golova, par/nepar broj golova, tačan rezultat, i još mnogo toga.

Live klađenje

Live sekcija klađenje na Nordicbetu nikad nije prazna, uvijek možete naći razne sportske događaje za klađenje. Broj sportova je oko 20, tu je i zgodan kalendar, koji ukazuje na  raspored predstojećih utakmica.

Otvaranje računa

Otvaranje računa je besplatno i dosta jednostavno i traje svega nekoliko minuta. Za registraciju i otvaranje računa je potrebno kliknuti narandžasti gumb “Registar” u desnom uglu web stranice NordicBeta i otvoriće vam se registracioni formular koji je potrebno ispuniti osnovnim podacima ovim redom Email, Lozinka, broj telefona, ime i prezime, datum rođenja, adresa, grad , postanski broj, država i valuta u kojoj se želi voditi račun na kladionici NordicBet.

Bonus Dobrodošlice za sve nove igrače od 10 EUR FREE BET besplatna oklada

Kako doći do 10 eura besplatne oklade:
Nakon otvaranja računa potrebno je uplati depozit od najmanje 10 eura i napraviti bilo koji tiket od najmanje 10 eura. Besplatna oklada mora biti potvrđena tako da se prije slanja prve oklade označite kvačicom ispod tiketa . Ako se opcija Free Bet ne pojavi prilikom postavljnja oklade, osvježite stranicu prije nego što ponovo dodate odabranu okladu.
Možetese kladiti na bilo koji događaja koji želite. Možete okladu staviti kao kombinirani ulog ako želite i možete ga koristiti na kladionici ili klađenju uživo. Možete ga postaviti putem weba ili mobilnog uređaja. Ako oklada bude dobitna dobijate cijeli iznos a ako oklada bude gubitna NordicBet vam vraća uloženih 10 EUR

NordicBet kladionica - OTVORI RACUN
10 Euro Bonus besplatna oklada
4
4
10 Euro Bonus besplatna oklada